solyanreklam
sagreklam

DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI YARIŞLARI NEFES KESTİ

DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI YARIŞLARI NEFES KESTİ

DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI YARIŞLARI NEFES KESTİ
  • 02 Temmuz 2018, Pazartesi 0:00


1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Gemlik’te de çeşitli etkinliklerle kutlandı.
  Sabah Atatürk Anıtında çelenk sunumu ve saygı duruşu ile başlayan etkinlikler deniz şehitleri için hazırlanan çelenk’in denize bırakılmasıyla devam etti. Gün içinde Gönüllüler tarafından da, Uludağ üniversitesi Asım Kocabıyık Yerleşkesi önünde temizlik çalışması yapıldı.
  Öte yandan Gemlik İskelesinde düzenlenen deniz sporları şenlikleri de yoğun ilgi gördü. Etkinlikler kapsamında 100 metre ve 200 metre serbest yüzme yarışı, yelkenliler yarışı ve yağlı direkten bayrak alma yarışı yapıldı. Bölgedeki bütün gemiler sabah saatlerinden itibaren Türk bayraklarıyla donatılırken, her yıl geleneksel olarak yapılan yağlı direkten bayrak alma yarışını izleyenler, büyük bir heyecanla yarışmayı takip etti. Yarışmaların ardından yapılan ödül töreninde dereceye girenlere ilçe protokol üyeleri tarafından yarım ve küçük altın hediye edildi.
  Yarışları Gemlik Kaymakam Vekili Dr. Yalçın Yılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkanı Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, İlçe Liman Başkanı Asım Sulu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş heyecanla takip etti.
  




HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık