DEMRE KÖŞKERLER YOLU ASFALTLANDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre Köşkerler ile Kaş Dirgenler arasındaki grup yolunda asfalt çalışması yaptı.

DEMRE KÖŞKERLER YOLU ASFALTLANDI
  • 24 Temmuz 2020, Cuma 12:07

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Demre Köşkerler Mahallesi ile Kaş Dirgenler Mahallesi arasında bulunan Dere grup yolunda çalışma yapıyor. Ekipler, mevcut durumu kötü durumdaki 5 kilometrelik yolun önce alt yapısını güçlendirdi ardından stabilize dolgu çalışması gerçekleştirdi. Güçlendirme çalışmalarının ardından asfalt ekipleri, Dere grup yolunda sathi asfalt kaplama çalışmalarına başladı. Ekiplerin hummalı çalışmaları sonunda grup yolu asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.