DAHA TEMİZ BİR MUDANYA İÇİN ÇÖP KONTEYNIRI YIKAMA ARACI VE DÖRT ADET HİZMET ARACIYLA MUDANYA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

DAHA TEMİZ BİR MUDANYA İÇİN ÇÖP KONTEYNIRI YIKAMA ARACI VE DÖRT ADET HİZMET ARACIYLA  MUDANYA BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ
  • 01 Eylül 2016, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi gerçekleştirdiği araç alımlarıyla birlikte araç filosunu güçlendirdi. Daha temiz bir Mudanya yaratmak için çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi araç filosuna konteynır yıkama aracı ve dört adet yeni hizmet aracı daha kattı.

Mudanya Belediyesi alımını gerçekleştirdiği beş yeni araçla birlikte araç filosunu güçlendirdi. Mudanya Belediyesi araç parkında düzenlenen tören ile birlikte faaliyete geçen araçlar Mudanya Belediyesi’nin hizmet kalitesini arttıracak. Düzenlenen törene Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Altıntaş ve Metin Şen’in yanı sıra belediye personeli katıldı. Mudanya Belediyesi araç parkında yeni alınan bir adet tek kabin, iki adet çift kabin kamyonet, bir adet binek araç ve bir adet çöp konteynırı yıkama aracı düzenlenen törenle Mudanya’ya hizmet için göreve başladı.
“KOKULAR YOK, KONTEYNIRLAR TERTEMİZ OLACAK”
“Mudanya’ya hizmette sınır yok” diyerek araçları hizmete sokan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bugün de Mudanya’mız için çok önemli bir hizmeti devreye sokmuş oluyoruz. Çöp konteynırları artık tertemiz olacak. Kokular yok olacak. Hemşehrilerimiz daha sağlıklı ve daha temiz bir Mudanya’da yaşamlarını sürdürecekler” dedi. Bu hizmeti gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduklarını sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “ Yeni çöp konteynırı yıkama aracımız, bir adet tek kabin, iki adet çift kabin ve binek aracımız ile Mudanya’mıza hizmet vermek bizim için en büyük zevk olacaktır. Yeni araçlarımızın ilçemize ve belediyemize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.
Yeni alınan çöp konteynırı yıkama aracı iki dakikada bir adet çöp konteyırını deterjanlı ve sıcak suyla dezenfekte ediyor..