solyanreklam
sagreklam

Cumhuriyet ve Demokrasi İçin…

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve Beşiktaş Belediyesi çalışanları, 24 Temmu...

Cumhuriyet ve Demokrasi İçin…
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Cumhuriyet Halk Partisi’nin çağrısıyla düzenlenen “Cumhuriyet ve Demokrasi” mitingine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve tüm belediye çalışanları tam kadro katıldı. Barbaros Meydanı’nda toplanan kalabalık “Cumhuriyet ve Demokrasi” için Taksim’e doğru yürüdü.



Darbeye Karşı Omuz Omuza...

Binlerce vatandaş, 15 Temmuz darbe girişimini kınamak ve demokrasi mesajı vermek için Taksim Meydanı’na yürüyerek “Cumhuriyet ve Demokrasi” mitingine katıldı.

Beşiktaş, Tünel, Tepebaşı ve Şişli'de bir araya gelen vatandaşlar, gruplar halinde meydana doğru yürüdü. Türk bayrağı ve Atatürk posterleri taşıyan vatandaşlar, "Darbeye karşı omuz omuza", "Mustafa Kemal'in askerleriyiz", "Darbeye geçit yok" sloganları ve marşlar eşliğinde miting alanına ulaştı.



Başkan Hazinedar, basın mensuplarıyla konuşmasında demokrasi, özgürlük, birlik ve beraberlik mesajı verdi…

“Cumhuriyet ve Demokrasi” mitinginde açıklamalarda bulunan Başkan Hazinedar, “Demokrasi ile yönetilen hiçbir ülkede askeri ve sivil darbeler kabul edilemez. Bu darbe girişimi Cumhuriyete demokrasiye çok zarar verdi ve vermeye devam edecek. Tüm vatandaşlarımızla birlikte ülkemizin birliğini bozmaya çalışanlara karşı tek yürek olarak ülkemizdeki Cumhuriyeti, demokrasiyi ve özgürlüğü yaşatacağız" dedi.



Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sevgili vatandaşlarım gün birleşme günüdür. Gün halkın sesini dinleme günüdür. Bugün Taksim'deyiz, birlikteyiz. Bizim için hepimizin tarih yazdığı bir gündür. Biz Taksim'e niçin geldik, Taksim'de ne yapacağız, hedefimiz ne? Bütün bunlara yanıt vermek için bir Taksim Manifestosu hazırladım" diyerek konuşmasının devamında bu 10 maddeyi okudu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık