solyanreklam
sagreklam

CUMHURİYET ÇOCUKLARI OPTİMİSTTE ZAFER KUPASI İÇİN YARİŞTI

CUMHURİYET ÇOCUKLARI OPTİMİSTTE ZAFER KUPASI İÇİN YARİŞTI

CUMHURİYET ÇOCUKLARI OPTİMİSTTE ZAFER KUPASI İÇİN YARİŞTI
  • 30 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası'nda 8 küçük optimistçi, kıyasıya yarışırken kürsüye birlikte çıkarak, Zafer Bayramı'nın coşkusunu yaşadılar.

Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda optimist eğitimi alan çocuklar, 30 Ağustos Zafer Kupası için yarıştılar. Yelkenlerine doldurdukları rüzgârla sportmence yarışan küçüklerin yarışmasını aileleri ve Eskişehirliler büyük bir ilgiyle izlediler.

Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı, Coşkun Halıcı Su Sporları Merkezi'nde gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Kupası Optimist Yarışları'nda 8 küçük sporcu, önce eleme turlarında birinci ve ikinci olmak için mücadele ettiler. Finalde yarışan dört küçük optimistçinin bitiş noktasına varmak için yaptıkları yarış kendilerini izleyen ailelerini de heyecanlandırdı.

Yarışmayı Mehmet Can Özel birinci, Demir Öğüt ikinci ve Alper Aslanoğlu üçüncü olarak bitirdi. Küçük optimistçilere ödüllerini Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Neşet Arduç verdi. Kupalarını ve madalyalarını alan yarışmacılar, dereceye giremeyen arkadaşlarını çağırarak, kürsüyü birlikte çıktılar. Kürsüde birlikte poz veren sporcular Atatürk tişörtleriyle ellerindeki Türk bayraklarını İzmir Marşı eşliğinde sallayarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu ve mutluluğunu yaşadılar.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık