solyanreklam
sagreklam

Çukurova 'MHP' dedi

Çukurova 'MHP' dedi

Çukurova 'MHP' dedi
  • 22 Haziran 2018, Cuma 0:00

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Bakan Devlet Bahçeli Adana stasyon Meydan'nda düzenlenen 'Büyük Çukurova Mitingi'nde partililere ve seçmenlere hitap etti. Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz da Büyük Çukurova Mitingi’nde yerini ald.

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, ‘Büyük Çukurova Mitingi’nde yapt konumada, Adana’da bulunmaktan mutluluk duyduunu söyledi. stasyon Meydan’n dolduran cokulu kalabala seslenen Bahçeli, “MHP Türkiye’nin geleceidir. MHP gelecein mimardr” dedi.

“Bu seferki seçimler gelecein sis perdesini aralayacak”

Türkiye’nin kaderini yakndan etkileyecek Cumhurbakan ve Milletvekili Genel Seçimlerine sayl günler kaldn belirten Bahçeli, “Bu defaki seçimler bakadr. Bu seferki seçimler ya gelecein sis perdesini aralayacak ya da zifiri karanln hâkim olmasna yol açacaktr. Milli birlik ve beraberliimize hasm odaklar bo durmuyorlar. Türkiye’nin büyümesinden endie edenler vazgeçmiyorlar. stikrardan korkanlar son anslarn deniyorlar, son kozlarn oynuyorlar. Huzur ve refah milletimize çok görenler pusudadr. Bekamz tehdit edenler sraya girmilerdir. Geleceimizi kundaklamak isteyenler iftiralara sarlmlardr. Güçlü Türkiye arzumuzu kskananlar zilletin safnda toplanmlardr. Lider Ülke Türkiye ülkümüzü yok sayanlar kap kap fitne tayorlar. Hepsini görüyor, hepsini biliyor, alayn tanyorsunuz. Çok ükür karanlk çevrelerin tekerine çomak sokuyor, iç ve d fesat odaklarnn ezberini bozuyor, uykularn kaçryorsunuz. Kaos tüccarlarn zelzele gibi sallyor, kriz havarilerini akna çeviriyorsunuz” dedi.

Türkiye’ye yönelen tehditlerin her geçen gün arttnn altn çizen Bahçeli, “Terör örgütlerini maa olarak kullanp üzerimize salanlarn zalim hedeflerini görmezden gelemezdik. Milli birlik ve beraberlik hissiyatn uyandrmamz zorunluydu.7 Austos Yenikap duruuna sahip çkmamz tarihi bir zaruretti. Parlamenter Sistemin aksak ve sorunlu taraflarndan nemalanarak ülkemize kaos ve kriz alamak isteyenlere frsat veremez, buna tepkisiz kalamazdk. Ülkemizin terör örgütleri tarafndan çepeçevre sarld bir ortamda görevden kaçamazdk. Nitekim sistem krizinin önüne geçmek için ortak aklda bulutuk. Sizlerin teveccüh ve takdirleri sonucunda, 16 Nisan 2017’de yaplan Halkoylamas ile Cumhurbakanl Hükümet Sistemine geçii saladk. Cumhuriyet tarihimizin üçüncü evresi olan hükümet sistemi deiikliini sorunsuz bir ekilde hayata geçirmek için elimizi tan altna koyduk. Nihai olarak Cumhur ttifak’nda karar kldk” eklinde konutu.

“Cumhur ttifak milli istiklalin namusudur

Cumhur ttifak Millet Akl diyerek yola çktklarn ve Cumhur ttifak’nn, Türkiye’nin teminat olduunu vurguladklarn dile getiren Bahçeli, “Cumhur ttifak milli istiklalin namusudur. Cumhur ttifak milli istikbalin müdafaa ruhudur. 16 Nisan Halkoylamasyla kabul edilen Cumhurbakanl Hükümet Sistemi’ni bütün kurum, kural ve esaslaryla hayata geçirme konusunda azimliyiz. Yeni hükümet sistemiyle devletteki çatlak sesler kslacak, sükûnet içinde istikrar temin edilecektir. Bunu milli bekamz için mecburi görüyoruz. Birliimiz ve dirliimiz için hayati sayyoruz. Cumhurbakanl Hükümet Sistemi’yle milletimizin yüzü gülecek, Adana’nn hak ettii, bekledii huzur ve refah varln gösterecektir. 24 Haziran’da Cumhurbakanl Hükümet Sistemi kazanacaktr. 24 Haziran’da Cumhur ttifak zafere ulaacaktr. Biriz, beraberiz Kzlelmadr ülkümüz. Biriz, beraberiz Türk milletine bekadr dileimiz. Yolumuzdan dönmeyiz, hedeflerimizden amayz” diye belirtti.

“Vatandalarmz yoksulluk tuzandan kurtaracaz”

Büyük Çukurova mitinginde Cumhur ttifak’nn seçim vaatlerini sralayan Bahçeli, “Teröristler, çocuk istismarclar, tecavüzcüler, kadn katilleri hariç olmak üzere, kader kurbanlarna af çkaracaz. Vatandalarmz, kredi ve kredi kart borçlar ve yüksek faiz sarmalnn neden olduu yoksulluk tuzandan kurtaracaz. Esnaf ve çiftçilerimizin vergi ve prim yükünü hafifleteceiz. Esnaf ve sanatkârlarmzn geçmi hizmetlerine borçlanma hakk tanyacaz. Staj ve çraklk sürelerini emeklilik hizmetine sayacaz. Yük ve yolcu tamacl yapan esnafmza vergisiz akaryakt salayacaz. oför esnafmza ypranma pay hakk vereceiz. Çiftçilerimizin kulland mazottaki vergileri kaldracaz. Sulamada ve tarm iletmelerinde kullanlan elektrikten KDV alnmamas; tohum, fide ve ilaç gibi girdilerin vergi yükünün düürülmesi konusunda her çabay göstereceiz. siz her aileden bir kardeimize asgari ücretin yars kadar aile destei yardm verilmesi konusunda mücadele edeceiz. Gençlerimizin, i bulana kadar ailelerinin salk sigortasndan yararlanmas ve örenim kredisi borçlarndan faiz alnmamas hususunda gereini yapacaz. Askerlik süresinin prim ödemeksizin emeklilik hizmetine saylmas, Emeklilikte yaa taklan kardelerimizin maduriyetlerini gidereceiz. Kadnlarmza sigortallk öncesi doumlar için borçlanma hakk tanyacaz. Asgari ücretten vergi alnmamas, ücretlilerin asgari ücret kadar gelirinin vergi d braklmas taleplerini yerine getireceiz. ehit anne ve babalarnn aldklar maan artrlmas, ehit yetimlerinin tamamna i hakk verilmesini salayacaz” ifadelerine yer verdi.

“Cumhurbakanl Hükümet Sistemi Cumhur ttifakyla taçlanacak”

Türk milletinin 24 Haziran’da amaz iradesini göstererek, Cumhur ttifak’n yükselteceini, Milliyetçi Hareket Partisi’ni güçlendirerek, Recep Tayyip Erdoan’ bir kez daha Cumhurbakan yapacan sözlerine ekleyen Bahçeli, “MHP Türkiye’nin geleceidir. MHP gelecein mimardr. MHP mutlaka sizlerin sayesinde gelecektir. Frat Kalkan Harekâtndan rahatsz olanlara hadlerini bildireceiz. Zeytin Dal Harekâtn hazmedemeyenlere ar bir ders vereceiz. Srtn kaosa dayayanlara, yüzünü krize çevirenlere kar istikrar diyeceiz. Toplumsal huzur ve bar egemen klacaz. Kutlu yürüyüümüze kimse engel olamayacaktr. Zillet ittifaknn geriye dönü masallar beyhude bir çabadr. Bunlarn mizacnda yapmak yok, ykmak vardr. Bunlarn ftratnda söküü dikmek yok, yrtmak vardr. Bunlarn mayasnda millet yok, zillet vardr. Bunlarn kültüründe hürmet yok, zulmet vardr. Cumhurbakanl Hükümet Sistemi Cumhur ttifakyla taçlanacak, Cumhuriyet’in kurulu felsefesi perçinlenecektir. Cumhur ttifak Millet Akl, Türkiye’nin teminat” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık