solyanreklam
sagreklam

ÇUBUK'TA ÇOK RENKLİ ETKİNLİK

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Çubuk Aile Yaşam Merkezi'ne yaz dönemi boyunca kurslara gelen Çocuk Kulübü ve Gençlik Merkezi üyeleri, dönem sonu etkinliği düzenleyerek çeşitli gösterilerle yeteneklerini sergiledi

ÇUBUK'TA ÇOK RENKLİ ETKİNLİK
  • 27 Eylül 2018, Perşembe 0:00

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇUBUK AİLE YAŞAM MERKEZİ BÜNYESİNDEKİ ÇOÇUK KULÜBÜ VE GENÇLİK MERKEZİ ÜYELERİ BİRBİRİNDEN GÜZEL GÖSTERİLERLE DÖNEM SONU ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

-HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİNDEN NEY VE KEMAN DİNLETİSİNE KADAR PEK ÇOK ETKİNLİĞİN YER ALDIĞI PROGRAMDA EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER DE ZİYARETÇİLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU

         Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Çubuk Aile Yaşam Merkezi'ne yaz dönemi boyunca kurslara gelen Çocuk Kulübü ve Gençlik Merkezi üyeleri, dönem sonu etkinliği düzenleyerek çeşitli gösterilerle yeteneklerini sergiledi.

         Çubuk Aile Yaşam Merkezi içerisindeki programa Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan KURTOĞLU, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan YILMAZ ile AK Parti Çubuk Kadın Kolları Başkanı Tuğba AYDOS katıldı.

GÖSTERİ ŞÖLENİ

         Programda üyeler Kafkas Halk Oyunları gösterisiyle büyük alkış alırken, ilahi, keman, gitar, bağlama ve ney dinletisiyle de kulakların pasını sildiler.

         Programda ayrıca Boks, Kıck-Boks ve Wushu-Sanda kurslarına katılan ve aralarında ulusal turnuvalarda pek çok başarıya imza atmış kursiyerlerin de bulunduğu grupların spor gösterileri de heyecanla izlendi.

Çocuk Kulübü ve Gençlik Merkezi üyelerinin yaz boyunca takı tasarım, el sanatları ile resim kurslarında hazırladıklarıürünlerin bulunduğu sergi ise beğeni topladı.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık