solyanreklam
sagreklam

Çorlu'da Kıraç Rüzgârı

Çorlu ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen Çorlu Alışveriş Fuarı'nın kapanış programında ünlü sanatçı Kıraç sahne aldı.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu Alışveriş Fuarı için ayrılan konser alanında düzenlenen etkinliğe Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı, davetliler ve çok sayıda Çorlulu vatandaş katıldı.30 Temmuz günü yapılan tören ve konserler ile başlayan Çorlu Alışveriş Fuarı Kıraç'ın konseri ile sona erdi. Yerel müzik guruplarının ardından sahne alan ve etkileyici performansı ile Çorlululara unutulmaz bir gece yaşatan Kıraç, sevilen şarkılarını vatandaşlarla bir ağızdan söyledi. Yaklaşık 2 saat süren konser boyunca katılanlar Kıraç'ın şarkılarıyla doyasıya eğlendi.Konserin ardından Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı, Kıraç'ın Çorlu'da bulunmasından dolayı memnun olduklarını ifade ederek sanatçıya çiçek takdim etti.

Çorlu'da Kıraç Rüzgârı
  • 06 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

Çorlu ilçesinde bu yıl ilk kez düzenlenen Çorlu Alışveriş Fuarı'nın kapanış programında ünlü sanatçı Kıraç sahne aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu Alışveriş Fuarı için ayrılan konser alanında düzenlenen etkinliğe Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı, davetliler ve çok sayıda Çorlulu vatandaş katıldı.

30 Temmuz günü yapılan tören ve konserler ile başlayan Çorlu Alışveriş Fuarı Kıraç'ın konseri ile sona erdi. Yerel müzik guruplarının ardından sahne alan ve etkileyici performansı ile Çorlululara unutulmaz bir gece yaşatan Kıraç, sevilen şarkılarını vatandaşlarla bir ağızdan söyledi. Yaklaşık 2 saat süren konser boyunca katılanlar Kıraç'ın şarkılarıyla doyasıya eğlendi.

Konserin ardından Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Behçet Atlı, Kıraç'ın Çorlu'da bulunmasından dolayı memnun olduklarını ifade ederek sanatçıya çiçek takdim etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık