solyanreklam
sagreklam

"Çocuklarımız İçin Her Projeyi Destekleriz"

Başkan Çelik, eğitim ve öğretim yılı açılış törenine katıldı.

  • 17 Eylül 2018, Pazartesi 0:00
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yeni eğitim ve öğretim yılının açılışı nedeniyle yaptığı açıklamada ülkemizin geleceği olan çocuklarımız için yapılacak her projeyi destekleyeceklerini belirtti. Başkan Çelik, yeni eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilere ve ülkemize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yeni eğitim ve öğretim yılının açılışı dolayısıyla Vali Süleyman Kamçı ile birlikte Türkan Av. Mehmet Altun İlkokulu’nda yapılan törene katıldı. Vali Kamçı ve Başkan Çelik, çocuklarla yakından ilgilendi.
Şiirlerin okunduğu, halk oyunları gösterilerinin yapıldığı törende öğrencilere hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, tüm öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Uzun sürecek eğitim öğretim yılı ve öğrencilik hayatı ile ilgili tavsiyelerde bulunan Başkan Çelik, “Bu sıralarda alacağınız planlı programlı ders çalışma ve prensipli iş yapma yeteneğiniz ömür boyu sürecektir. Bu yıllarda elde edeceğiniz alışkanlıklar başarılı bir eğitim hayatı sürmenizi sağlayacaktır” dedi. Başkan Çelik, ayrıca öğrencilere bugünden kendileri için bir hedef belirlemelerini tavsiye etti. 
Tören Vali Süleyman Kamçı’nın ders zilini çalmasıyla sona erdi. Vali Kamçı ve Başkan Çelik, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet ettiler. Ayrıca öğrencilere hediyeler verildi. 
HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR
Basın mensuplarının soruları üzerine bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, “Baba dostum” olarak tanımladığı Av. Mehmet Altun’un yaptırdığı okulda bir törene katılmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Hayırseverlerin eğitime verdikleri desteğin önemine de dikkat çeken Başkan Çelik, bu anlamda Kayseri’nin çok özel bir noktada olduğunu vurguladı. Eğitimle direk ilişkili bir kurum olmamalarına rağmen eğitim ve öğretime destek verdiklerini de dile getiren Başkan Mustafa Çelik, “Öğrencilerimiz için ülkemizin geleceği için çalışıyoruz. Bu çocuklar için yapılacak her projede biz varız” diye konuştu.
KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINA MODERN OKUL
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eğitim ve öğretim yılının ilk gününde Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Hayırsever Mehmet İlgü tarafından yaptırılan okulu da ziyaret etti. İnşaatı süresince yakından ilgilendiği okulu, eğitim ve öğretim yılının ilk gününde de ziyaret eden Başkan Çelik, sınıfları gezdi, öğrencilerle ve velilerle sohbet etti. Başkan Mustafa Çelik, 36 derslikli modern okulun kısa sürede tamamlanarak eğitim öğretim yılına yetiştirildiğini ifade ederek Mehmet İlgü İlkokulu’nda 1300 öğrenci ile ders başı yapıldığını kaydetti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık