solyanreklam
sagreklam

Çocuklar Uyurken Sus, Ölürken Susma

Çocuklar Uyurken Sus, Ölürken Susma

Çocuklar Uyurken Sus, Ölürken Susma
  • 05 Ağustos 2018, Pazar 7:44

Art arda gelen çocuk cinayetlerine karşı insanların tepkisi çığ gibi büyüyor. Avcılar Belediyesi Binbir Çiçek Kadın Korosu tarafından son günlerde yaşanan çocuk cinayetlerine karşı “Çocuklar Uyurken Sus Ölürken Susma” sloganıyla tepki eylemi gerçekleşecek. Eylem,6 Temmuz Cuma Günü saat 14:30’da Avcılar Belediyesi Önünde (Havuz Meydanı) yapılacak. Bütün STK, Siyasi Partiler, Dernek ve Kadın Örgütlerinin de katılacağı eylemin büyük yankı uyandırması bekleniyor.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli’nin de yer aldığı Binbir Çiçek Kadın Korosu sosyal olaylara karşı hassasiyetleriyle dikkat çekiyor. Sosyal sorumluluk projeleri için de faaliyetler gösteren Avcılar Belediyesi Konservatuvarının 2015 yılında kurduğu Binbir Çiçek Kadın Korosu Türkiye’de kadınlardan oluşan en büyükKadın Korosu olması bakımından önem arz ediyor. Tepkisini ağıtlarla dile getiren koroya, binlerce vatandaş eşlik edecek.

Bütün STK ve kadın örgütlerinin de destek verdiği etkinliğin sloganı olarak “Çocuklar Uyurken Sus Ölürken Susma” belirlendiğini söyleyen Dr. Handan toprak Benli, “ Toplumun her kesimini bu eyleme destek vermeye çağırıyoruz. Avcılar’ın 1000 kadından oluşan Binbir Çiçek Kadın Korosu’nun  cinayete kurban giden çocuklarımız için seslendireceği ağıtlarla siyah kıyafetlerimizi giyip karalara bürünerek, çocuk cinayetlerine karşı tek ses olmamız ve artık yeter dememiz gerekiyor.”dedi. 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık