Çocuk Koromuza Bir Ödül Daha!

• 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Beşiktaş Çocuk Korosu, 6. Sansev İstanbul Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’nde bu senenin onur bestecisi adına verilen "Saip Egüz Şarkısı Yorumlamada Başarı" ödülünü kazandı.

Koromuz, geçtiğimiz sene 5'incisi düzenlenen SANSEV İstanbul Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’nde "Çoksesli Çocuk Şarkısı Yorumlamada Başarı" ödülünü kazanmıştı. Dinleyicilerin ve jürinin beğenisini kazanan koromuz, bu sene de festivalden önemli bir başarıyla döndü.

6. Sansev İstanbul Uluslararası Çoksesli Korolar Festivali’nde sahne alan koromuz, bu senenin onur bestecisi adına verilen "Saip Egüz Şarkısı Yorumlamada Başarı" ödülünü kazandı.

Beşiktaş Belediyesi olarak; Beşiktaş Çocuk Koromuzu, koro şefimiz Güneş Kaya'yı ve piyanistimiz Simten Şenpolat'ı gönülden tebrik ediyoruz.

www.cocukkorosu.com