solyanreklam
sagreklam

CHP’LİLER DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

CHP’LİLER DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

CHP’LİLER DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU
  • 17 Nisan 2015, Cuma 0:00

CHP’li belediye başkanları, milletvekilleri,  il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve milletvekili  adayları Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği ‘Dayanışma Yemeği’nde bir araya gelerek beraberlik mesajı verdi.

 

Nilüfer  Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘Meclis Üyeleri Dayanışma Yemeği Nilüfer Buluşması’nda seçim öncesinde  CHP’lilerden birlik ve beraberlik mesajları  geldi. İkinci kez düzenlenen Dayanışma Yemeği’ne CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,

Nilüfer Belediye  Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız,  CHP’nin tüm  İlçe Başkanları,  Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, il ve ilçe yöneticileri ve CHP Bursa  milletvekili adayları bir araya geldi. Toplantıda yapılan konuşmalarda  ‘Önce insan’  diyen CHP’nin projelerine değinildi ve  hiç kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayışın iktidar olacağı mesajları verildi. Toplantıda konuşan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Türkyılmaz, “Barışın ve kardeşliğin başkenti Mudanya’yı temiz, dürüst ve ahlaklı belediyecilik anlayışıyla yönetiyoruz. Tarih, kültür, eğitim, turizm ve tarım kenti Mudanya’da, 30 yılda yapılmayanı 1 yılda yaptık. Mudanya’yı dünya markası yapmak için birlik ve beraberlik içinde, gelecek nesillere yaşanabilir bir kent bırakmak için çalışıyoruz. Mudanya’da 30 Mart’ta doğan güneş, 7 Haziran’da da Türkiye’de doğacak” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, kritik seçim sürecine girildiğini belirterek  ‘beraberlik’ çağrısında bulunarak, “Çok önemli bir sürece girdik 7 Haziran hepimiz için önemli, ülkemiz için de önemli, geleceğimiz için de önemli. Bizler hem yönetici olarak, hem de Meclis Üyeleri olarak adaylarımızın, İl Başkanımızın, çalışma arkadaşlarımızın  sürekli olarak yanında olmak zorundayız. CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız da 7 Haziran seçim sürecinin başarılı olacağına inandığını belirtti. Yıldız, “29 Mart sürecini  bütün örgütümüzle, bütün partililerimizle gerçekten Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışır bir şekilde  Türkiye’ye,  diğer partilere örnek olacak bir şekilde  demokrasi şöleni içerisinde sonuçlandırdık. Bu akşam burada daha önce de Mudanya’da gerçekleştirdiğimiz toplantının bir yenisini yapıyoruz. Hedefimiz  bu süreçte çok iyi bir çalışma yaparak  partimizi iktidara taşımaktır”  dedi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık