solyanreklam
sagreklam

Çevre Koruma Dairesi Bayramlaştı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, arefe günü Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan personelleri g...

Çevre Koruma Dairesi Bayramlaştı
  • 20 Ağustos 2018, Pazartesi 22:27

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, arefe günü Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan personelleri görev yerlerinde ziyaret ederek bayram çalışmaları hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, personelin Kurban Bayramını da tebrik etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Kurban Bayramı dolayısıyla Daire Başkanlığı bünyesinde görev yapan personelleri görev yerlerinde ziyaret etti. İlk olarak Turgutlu Katı Atık transfer istasyonuna giden Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım’a Turgutlu Muhtarlık Hizmetleri Sorumlusu İbrahim Kara eşlik etti. Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, daha sonra Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırtık Şantiyesine geçti. Şantiyede bulunan temizlik ekipleriyle bir araya gelen Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, bayram şekeri ikram ederek Kurban Bayramı’nı kutladı. Saruhanlı Katı Atık Transfer İstasyonu’nda da personel ile buluşan Daire Başkanı Yıldırım, son olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Manisa’ya kazandırdığı Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisine geçti. Burada bulunan personelin de Kurban Bayramını kutlayan Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de selamlarını iletti. Tesislerde incelemelerde de bulunan Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, çalışmaların son durumları hakkında da bilgiler aldı.

Bayram Boyunca Görev Başındayız

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı olarak bayram boyunca görev başında olduklarını söyleyen Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Manisalıların rahat bir Kurban Bayramı geçirmesi için görevimizin başındayız. Görev, yetki ve sorumluluk alanımızda bulunan cadde ve yollar ile yeşil alanları temiz bir şekilde vatandaşlarımızın kullanımına sunmaya devam edeceğiz. Başta görevleri başındaki personellerimiz olmak üzere, tüm Manisalıların Kurban Bayramını tebrik ediyorum” dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık