solyanreklam
sagreklam

Çetin Emeç'i Andık'

Türk basınının saygın ismi Çetin Emeç, ölüm yıl dönümü olan 7 Mart'ta Çetin Emeç Gündüz Ba...

Çetin Emeç'i Andık'
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Demokrasiye bağlılıkları ve laik tutumlarından ötürü gazetecilerin ve aydınların hedef alındığı 90’lı yıllarda gazetecilik duruşundan ödün vermeyen, çalışkanlığıyla meslektaşlarına örnek olan Çetin Emeç, adının yaşatıldığı Beşiktaş Belediyesi Çetin Emeç Gündüz Çocuk Bakım Evi’nde yapılan etkinlikle anıldı.

Beşiktaş, Dikilitaş Mahallesi’nde yer alan kreşteki törene; Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Merve Öztopaloğlu Küçükel, Çetin Emeç’in oğlu Mehmet Emeç ve eşi Bilge Emeç, Pınar Türenç, Doğan Hızlan ve Orhan Erinç ile birlikte gazeteciler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Unutmadık… Unutmayacağız!

Beşiktaş Belediyesi, 26 yıl önce 7 Mart’ta uğradığı silahlı bir saldırı sonucu hayatını yitiren Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Çetin Emeç’i anma töreni düzenledi. Beşiktaş Belediyesi Çetin Emeç Gündüz Bakım Evi’nde düzenlenen Çetin Emeç’i anma töreninde çocuklar Çetin Emeç için hazırladıkları özel bir gösteri sundu.

Anma, Çetin Emeç için hazırlanan belgesel gösterimiyle başladı. Ardından Çetin Emeç kreşindeki 5 yaş grubu minikler, Çetin Emeç için hazırladıkları özel bir gösteri sundu. Öğrencilerin söylediği ‘Ben bir gazeteciyim’ şarkısı katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Program, Çetin Emeç’in eşi Bilge Emeç’in çocuklara oyuncak dağıtmasıyla sona erdi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık