CBS Toplantısı Düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde Coğrafi Bilgi Sistemleri konulu toplantı düzenlendi.Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Alpaslan Kurtoğlu, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad Ergin, Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Yüksel Özdal, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ve Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü çalışanları katıldı.Toplantıda, Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Coğrafi Bilgi Sistemler Şube Müdürlüğü çalışanları tarafından yapılan sunumla katılımcılar Coğrafi Bilgi Sistemleri hakkında bilgilendirildi.

CBS Toplantısı Düzenlendi
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 0:00