BÜYÜKŞEHİR’İN UNUTTUĞU SAHİLLERİ MUDANYA TEMİZLİYOR

• 17 Temmuz 2018, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’da trafik sorunundan otoparka, sahil projesinden temizliğe pek çok alanda hizmet engeli yaratan Büyükşehir Belediyesi’nin, sahil temizliğinde de tabela belediyeciliğinin önüne geçemediğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin unuttuğu sahillerdeki çöpler, Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizleniyor.  Sahilde toplanmayan çöpler nedeniyle pis koku ve sinekler eşliğinde denize girdiklerini belirten mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine Mudanya Belediyesi ekipleri sahillerde temizlik yaptı. Büyükşehir Belediyesi’nin “Mudanya sahilleri Büyükşehir’le güzelleşiyor” sloganıyla Mudanyalıları kandırdığını belirten Başkan Türkyılmaz, “Mudanya’da gerçekten hizmet yapanın kim olduğunu bütün hemşerilerim biliyor. Büyükşehir Belediyesi başta ilaçlama olmak üzere, temizlikte de sınıfta kalmış, tabela belediyeciliğinden öteye gidememiştir. Bırakın hizmet etmesini, engel olmasınlar bizim için yeter. Mudanya için en iyi ve en güzeli bir Mudanyalı olarak biz biliriz, biz yaparız” diye konuştu.