solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir'in "Gençlik Lokali" Açılmak İçin Gün Sayıyor

Büyükşehir'in "Gençlik Lokali" Açılmak İçin Gün Sayıyor

Büyükşehir'in
  • 25 Haziran 2018, Pazartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, ilkleri gerçekletirmeye devam ediyor. Mersin’de daha önce örnei bulunmayan ve Temmuz ay içerisinde açldnda gençlere yönelik hizmet vermeye balayacak Gençlik Lokali’nde sosyal ve kültürel etkinlikler organize edilecek.

Mersin Büyükehir Belediyesi, gençlerin ilgi alanlarna göre ortak paydada buluabilecekleri bir merkezi hayata geçiriyor. Her geçen yl kendini yenileyerek ve çan gereksinimlerine ayak uydurarak gençlerin geliimlerine katk sunmay hedefleyen Mersin Büyükehir Belediyesi, Gençlik Lokali’nin açlmas için gün sayyor. Mersin’de bir ilk olarak hizmete girecek olan ve Büyükehir Belediyesi tarafndan Yeniehir Bölge Park içerisinde ina edilen Gençlik Lokali gençlerin sosyal hayatn gelitirmeyi ve güçlendirmeyi hedefliyor.

Gençler lokalde kaliteli zaman geçirebilecek

Büyükehir Belediyesi, gençlerin lokalde kaliteli zaman geçirebilmelerinin önünü açmak, birbirleriyle kaynaarak bo zamanlarn daha güzel geçirebilmelerini salamak için hizmete açaca Gençlik Lokali sayesinde Mersin’de hem organize bir yap oluturmay hem de onlarn yerel yönetimle ban kuvvetlendirmeyi hedefliyor. Büyükehir Belediyesi, gençlerin sadece bo vakitlerini deerlendirmelerinden öte, gençlerdeki enerjiyi kullanmay amaçlyor. 

Gençlerin kendilerini lokale bal hissedip, benimsemelerini de isteyen Büyükehir Belediyesi,  Gençlik Lokali’nde herhangi bir kontenjan snrlamasna gitmeyen binlerce gence ulamay hedefliyor.

Kulüpleri gençler yönetecek

Büyükehir Belediyesi’nin açaca Gençlik Lokali’nde kendilerini farkl yönlerde gelitirmek isteyenler için çeitli kulüpler de oluturulacak. Kurulacak olan kulüpler ile Büyükehir Belediyesi kültürel ve sosyal etkinliklere hz kazandrm olacak. Katlmclar ve katlmclarn ilgi alanlar dorultusunda oluturulacak olan kulüplerde tiyatrodan müzie, resimden dansa kadar, gençlerin ilgili olduu alanlarda eitimler verilecek. Kulüplerdeki eitimler, alannda uzman eitmenler tarafndan verilirken, her kulübün bakann gençler kendi arasndan seçecek.

çerisinde gençlerin gelip faydalanabilecei bir kütüphanesi de bulunacak olan Gençlik Lokali’nde kültürel her türlü faaliyet Büyükehir Belediyesi tarafndan desteklenecek. Çeitli gezilerin de organize edilecei lokalde, belirli zaman aralklarnda söyleiler de düzenlenecek.

Bavurular alnp, üyelikleri yapldktan sonra Üye Kimlik Kart verilen gençler lokalden faydalanabilecek. Bir defa kaydolan birey lokalde herhangi bir sknt yaayp, kayd silinmedii sürece istedii kadar lokale devam edebilecek.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık