solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir'in Dost Eli Mut'a Uzandı

Büyükşehir'in Dost Eli Mut'a Uzandı

Büyükşehir'in Dost Eli Mut'a Uzandı
  • 22 Haziran 2018, Cuma 0:00

Büyükehir Belediyesi tarafndan hayata geçirilen, Mersin’de yaayan ve herhangi bir Sosyal Güvenlik kurumuna tabi olmayan vatandalara yönelik gda ve giyim yardmnda bulunan Dosteli Market’in 7. ubesi Mut ilçesine açlyor.

Bir süredir çalmalarn devam ettii Dosteli Market, Mut’lu vatandalarla bulumak için gün sayyor. Hayata geçirdii sosyal projelerle vatandalara efkat eli uzatan Büyükehir Belediyesi, Dosteli Marketin Mut ubesinin müjdesini verdi. Temmuz aynn ortalarnda Mutlu vatandalara hizmet vermeye balayacak olan Dosteli Market açldnda 2 bin haneye hizmet verecek.

Doanc Mahallesi Kocaba Sokak’ta hizmete açlacak olan Dosteli Market giyim ve gda malzemeleri ile Mutlu vatandalarn temel ihtiyaçlarn karlayacak.

Toplumsal eitsizlikler bu marketle ortadan kalkyor

2016 ylnn ubat aynda ilki açlan Dosteli Market’i, Mersin’de ihtiyac olan her bölgeye götüreceklerinin sözünü veren Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz sözünü tuttu ve 2 ylda hizmete açt 7 ube ile 23 bin vatandan hayatna dokundu.

Bilinen süpermarketlere benzeyen ancak parann geçmedii, sadece Mersin kartla alveri yaplan bu marketle Büyükehir Belediyesi toplumsal eitsizlikleri ortadan kaldryor. htiyaç sahiplerine, insan onuruna yakr ekilde yardm ulatrarak, yardm edenle yardm alan arasnda effaf, sürdürülebilir bir denge kurmay baarabilen Büyükehir Belediyesi, toplumun her kesimine ulaarak, Mersinli vatandan refah seviyesini yükseltiyor.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık