solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir'den Üniversite Adaylarına Ücretsiz Kurs

Büyükşehir'den Üniversite Adaylarına Ücretsiz Kurs

Büyükşehir'den Üniversite Adaylarına Ücretsiz Kurs
  • 06 Haziran 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin üniversite hayali kuran gençlerin snava daha iyi hazrlanabilmeleri için hizmete açt ücretsiz Eitim ve Öretimi Destekleme Kurslarnn 2018-2019 eitim-öretim yl kaytlar balyor.

Kaytlar 11 Haziran’da Balyor

Mersin Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Bakanl bünyesinde faaliyet gösteren Eitim ve Öretimi Destekleme Kurs Merkezleri, üniversite aday binlerce örenciye ücretsiz olarak kurs veriyor. Örencilerin, dört gözle bekledii Eitim ve Öretimi Destekleme Kurslar 2018-2019 eitim-öretim döneminde istikbali parlak gençleri bekliyor.

Tecrübeli, genç ve dinamik öretmen ve alannda uzman eitmen kadrosuyla hizmet veren bu merkezler Mersin’in yan sra Tarsus, Anamur, Gülnar ve Silifke olmak üzere toplam be ubede faaliyet gösteriyor.

12’nci snf ve mezun örencilerin eitim alaca kurslarn 2018-2019 eitim öretim yl için bavurular 11 Haziran tarihinde balayp 31 Austos tarihine kadar devam edecek.  Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan yaplacak Eitim ve Öretimi Destekleme Kurs Merkezlerinde tüm kaynaklar; test kitaplar, soru bankalar, yaprak test ve deneme snavlar ücretsiz olacak.

Kayt yaptrmak isteyen örenciler ne yapmal?

Mersin Büyükehir Belediyesi Eitim ve Öretimi Destekleme Kurslarna kayt yaptrmak isteyen 12. snf örencileri; Örenci belgesi, Nüfus Cüzdan Sureti, kametgâh Belgesi, Aile Gelir Durumu Belgesi ve 9-10-11. Snf Ortalamas Belgeleri ile Mezun Örenciler ise; Diploma Fotokopisi, Nüfus Cüzdan Sureti, kametgâh Belgesi, Aile Gelir Durumu Belgesi,ve Adli Sicil Belgesi ile kaytlarn yaptrabilecekler.

Kayt yaptrmak isteyen örenciler belgeleri ile beraber Mersin Büyükehir Belediyesi Eitim ve Öretimi Destekleme Kurslarna bavurabilecekler. Merkezlerin adresleri ise öyle; Mersin, Akdeniz lçesi Çankaya Mahallesi smet nönü Bulvar Yaat han Kat:2 No:72. Tarsus, Balar Mahallesi Mavi Bulvar No:76 (Tarsus Belediyesi eski dershane yeri). Anamur, Saray Mahallesi Bankalar Caddesi No:15 Kat: 2 (eski Belediye binas). Gülnar, Ermenek Caddesi Ayval Mahallesi Otobüs Terminali üstü. Silifke, Ant Meydan (Büyükehir Belediyesi Halkla likiler Bürosu)

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık