solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir’den Ulupark’ta İhtimamlı Çalışma

Manisa’nın Büyükşehir olmasının ardından ilçe belediyesinin sorumluluğuna geçen ve 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle tekrardan Manisa Büyükşehir Belediyesinin görev, yetki v...

Büyükşehir’den Ulupark’ta İhtimamlı Çalışma
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 15:01
01.08.2018 12:01

Manisa’nın Büyükşehir olmasının ardından ilçe belediyesinin sorumluluğuna geçen ve 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle tekrardan Manisa Büyükşehir Belediyesinin görev, yetki ve sorumluluğuna dahil olan Ulupark’ta Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları sürüyor. Daha önce parktaki sesli ve ışıklı süs havuzunu eski ihtişamına kavuşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, şimdi de parkta kırılan taşları yeniliyor.

İl genelinde vatandaşların güzel vakit geçirebileceği sosyal alanları Manisa’ya kazandırmaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da mevcut sosyal alanların bakımlarını aralıksız sürdürüyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Ulupark’ta da kırılan taşları ve bozulan bölgeleri yenileme çalışmalarına devam ediyor. Manisa’nın Büyükşehir olmasının ardından ilçe belediyesi sorumluluğuna geçen, 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle de tekrardan Manisa Büyükşehir Belediyesinin görev yetki ve sorumluluğuna dahil olan Ulupark’ta geçtiğimiz aylarda da sesli ve ışıklı süs havuzu eski ihtişamına kavuşturulmuştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince Ulupark’ta gerçekleştirilen çalışmayla park içerisinde kırılan, yıpranan ve yerlerinden çıkan taşlar yenileniyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık