solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir?den Ulaşıma Yatırım Sürüyor

Büyükşehir?den Ulaşıma Yatırım Sürüyor

Büyükşehir?den Ulaşıma Yatırım Sürüyor
  • 03 Ocak 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, Mersin’de ulam konusunda ataa devam ediyor. Mersin’in en youn hatlarnda kullanlmak üzere alnan 30 adet yeni otobüs Mersinlilerin hizmetine sunulmak için gün sayyor.

Ulamda dönüümün mimar olan Büyükehir Belediyesi, Mersinli vatandalara huzurlu ve konforlu bir ulam salamak adna çalmalarna devam ediyor. Ksa süre önce 3. Katl kavak projesinin yapma balayan Büyükehir Belediyesi, ulamda dönüüm slogan ile çkt yolda, vatandalarn sorunlarn çözmek için dur durak bilmeden çalyor.

Büyükehir, vatandalarn kent içi trafiinde sorun yaamamas, kalabalk otobüs hatlarnn yükünün azaltmas ve vatandalarn bekleme sürelerinin en aza indirilmesi için takviye seferler yapmak üzere yeni araçlar ald. 12 metre uzunluunda Mercedes marka, 30 adet otobüsü araç filosuna kazandran Büyükehir Belediyesi, kent içi ulamda vatandalara kolaylk salayacak.

Geçtiimiz hafta stanbul’dan Mersin’e yolculuunu tamamlayan araçlar Mersinli vatandalar tamak için bekliyor. Mersin’in trafik yükünü azaltmak için alnan 30 yeni otobüs önümüzde ki hafta Pazartesi gününden itibaren sefere balayarak, vatandalarn hizmetinde olacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık