solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir?den Öğrencilere Karne Hediyesi

Büyükşehir?den Öğrencilere Karne Hediyesi

Büyükşehir?den Öğrencilere Karne Hediyesi
  • 29 Ocak 2018, Pazartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi yaryl tatili dolaysyla karnelerini alan tüm örencilere tatil hediyesi olarak Tarsus Hayvan Park’n ücretsiz gezme imkân verdi.

Hayvan Park gezisi sonrasnda ise Ulam Dairesi Bakanl’na bal Trafik Eitim Arac eitim için çocuklar arlad.

Yaryl tatili nedeniyle tüm Türkiye'de karne heyecan yaayan örencilerin tatili en iyi ekilde deerlendirmesi için Tarsus Hayvanat Bahçesi’ni ücretsiz yapan Mersin Büyükehir Belediyesi, çocuklarn hem hayvanlar tanmas hem de elenceli vakit geçirebilmesini salad. lkokul ve Ortaokul düzeyindeki örencilere tüm yaryl tatili boyunca Hayvan Park’n ücretsiz gezme imkân veren Büyükehir Belediyesi, gezi sonras Trafik Eitim Arac’n da çocuklarn bilgilenmesi için hazr bulundurdu.

Tarsus Hayvanat Bahçesine giden örenciler, ehir hayatnda göremeyecekleri hayvanlar tanma frsat bulurken, park içerisinde bulunan oyun alanlarnda gönüllerince elendiler. Hayvanat Bahçesi’ni ücretsiz gezme imkân bulan örenciler güzel bir gün geçirdi.

Sekizinci snf örencisi Zekiye Sudenur Ta, “Yaryl tatilini deerlendirmek için hayvan parkna geldim. Daha önce de hayvan parkna geldim ama yaryl tatilinde tekrar gelip stres atmak istedim. Hayvanlar çok seviyorum. Özellikle maymunlar ve balklar çok dikkatimi çekiyor. Hayvan Park’nn ücretsiz olduunu bilmiyordum ve girite örendim. Burhanettin Bakanmza çok teekkür ediyorum. Kendisini çok seviyorum. Bize karne hediyesi olarak böyle küçük sürprizler yapmas bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Baarl bir eitim döneminden sonra güzel vakit geçirebilmek için hayvan parkna geldiini söyleyen 5. snf örencisi Nefise Nur Erdoan, “Yaryl tatilindeyiz. Hayvanlar çok sevdiim için hayvan parkna gelmek istedim. Ay, çta, leopar, porsuk gibi daha önce görmediim hayvanlar görme frsatm oldu. En çokta porsuk dikkatimi çekti. Güzel bir gün geçirdim burada. Hayvan parknn bizim için ücretsiz olduunu giede örendim ve çok mutlu oldum. Bizim için çok güzel bir karne hediyesi oldu” eklinde konutu.

Aileleri ile gelerek Hayvanat Bahçesini gezen çocuklar ilk defa gördükleri hayvan türleri hakknda bilgilenirken, hem elendikleri hem örendikleri bir gün geçirdiler.

Trafik Eitim Arac miniklere trafik eitimi verdi

Mersin Büyükehir Belediyesi Ulam Dairesi Bakanl’na bal Trafik Eitim Arac da Tarsus Hayvan Park’nn giriinde yerini alarak, hayvan parkn gezen örencilere trafik eitimi verdi.

Trafik Eitim Arac’nda yerini alan miniklere, trafik bilinci kazandrmak için hazrlanm ‘Emre ve Mine’, ‘Mavi ve Kubi’, ‘Selim ve Arkadalar Trafikte’ isimli çizgi filmler izletilirken, eitim sonras belge verildi. Trafik kurallarn örendiklerine dair Baar Belgesi ve Trafik Gönüllüsü Kart alan örenciler trafikte uyulmas gereken kurallar elenerek örendiler.

Hayvan Park’n gezdikten sonra trafik eitim aracnda eitim alan üçüncü snf örencisi Yiit Ali Soysal, “ Ben daha önce de hayvan parkna geldim. kinci kez geliyorum ve ücretsiz girdim. Bütün hayvanlar yeniden gördüm. Ücretsiz olduu için de teekkür ederim. imdi de trafik eitiminden çktm. Trafikte uymamz gereken kurallar örendiim için de baar belgesi aldm” ifadelerini kulland.

Büyükehir Belediyesi’nin yaryl tatilinde örencilerin kaliteli zaman geçirmesi için güzel etkinlikler yaptn söyleyen Ferda Soysal, “Tatilde olumla güzel bir gün geçirdim. Çok güzeldi. Hayvan Park’n çocuklara ücretsiz yapt için Burhanettin Beye çok teekkür ediyorum. Hem hayvan parkn gezdik hem de olum trafik eitimi ald. Sertifikasn da ald. Çocuklar çok mutlu oldu. Bu etkinliklerden dolay Burhanettin Beye çok teekkür ediyorum. Tatilimizi çok güzel deerlendirdik” dedi.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık