solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir’den Mersin’e ‘Klimalı Akıllı Duraklar’

Büyükşehir’den Mersin’e ‘Klimalı Akıllı Duraklar’

Büyükşehir’den Mersin’e ‘Klimalı Akıllı Duraklar’
  • 29 Haziran 2018, Cuma 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, Mersinlileri yazn scandan ve kn souundan koruyacak modern, klimal akll duraklar hizmete sunuyor. lki Yaat Han durana yerletirilen klimal akll duraklar en ksa sürede vatandalarn hizmetine açlacak. 

Mersin Büyükehir Belediyesi, kent genelinde toplu tama duraklarnda hayata geçirdii modernizasyon çalmalarna devam ediyor. Gelien teknolojiyi, projelerinde ve hizmetlerinde verimli bir ekilde kullanan Büyükehir Belediyesi, yeni projesi klimal akll duraklarn montajna balad.

Bu durak teknoloji dura

Yaz aylarnda scaklklarn 40 santigrat dereceyi bulduu Mersin’de, vatandalarn toplu tama araçlarn beklerken scaklardan korunmas için klimal durak projesi hayata geçirildi. lerleyen günlerde kent genelinde muhtelif noktalara yerletirilecek duraklar vatandalar için serinleten bir hizmet olacak.

Kamera, klima, kütüphane, kablosuz internet, kurumsal televizyon, kesintisiz enerji gibi özellikleri ile teknolojik durak vasfna sahip olan klimal akll duraklar, kendi enerjisini kendisi üretecek.

Enerjisini üzerindeki güne panellerinden üretecek olan klimal durak, yaz aylarnda serinlik veren, k aylarnda ise vatanda d ortamdan koruyan ve s enerjisi salayan bir sisteme sahip. Ayrca durakta bulunun kütüphane de vatandalarn otobüs beklerken kitap okuyarak, güzel vakit geçirebilmesini salayacak.

16,8 metrekare büyüklüünde olan duraklar güvenlik kameras ile 7/24 kayt altnda olacak ve vatandalar ücretsiz Wi-Fi hizmeti alabilecek. Vatandalar duraklara yerletirilen kurumsal televizyonlarla da otobüslerin hareket saatlerini ve duraa tahmini geli saatlerini örenebilecek.

lki Yaat Han durana yerletirilen ve soutma sistemi için iyiletirilme çalmalar devam eden akll durak, teknik altyapnn tamamlanmasnn ardndan hizmete açlacak.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık