BÜYÜKŞEHİR'DEN 2. KEÇE TASARIM SERGİSİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Keçe Tasarım Kursuna katılan kursiyerlerin oluşturduğu ürünlerin sergisi ikinci kez görücüye çıktı.

BÜYÜKŞEHİR'DEN 2. KEÇE TASARIM SERGİSİ
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü bünyesinde Keçe Tasarım Kursuna katılan kursiyerlerin kurs süresince yaptığı el emeği göz nuru ürünlerin sergisi Deligönüller Konağı’nda sergilenmeye başladı..

Deligönüller Konağı’nda açılan sergide yaklaşık 8 aylık bir çalışmanın ürünü olarak 50 kursiyerin yaptığı 200 civarında ürün sergileniyor.

Kursiyerlerin ürettiği el emeği göz nuru ürünler tamamen keçeden yapılmış olup, çanta, kapı süsü, mutfak önlüğü süslemesi, ayna çevresi süslemesi gibi ürünlerin yer aldığı sergi 17 Ağustos 2018 Cuma gününe kadar açık kalacak.