solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir personeline TSE eğitimi

Büyükşehir Belediyesi, personeline Kalite Yönetim Sistemleri eğitimi verdi.

Büyükşehir personeline TSE eğitimi
  • 05 Aralık 2017, Salı 16:34

Büyükşehir Belediyesi, personeline Kalite Yönetim Sistemleri eğitimi verdi. Türk Standartları Enstitüsü eğitmenleri; katılımcılara yönetim sistemi, standartların yapısı, kalite yönetim ilkeleri gibi konular anlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi personeline Kalite Yönetim Sistemi İç tetkikçilerine yönelik TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri eğitim programı düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen eğitime Türk Standartları Enstitüsü Eğitmenleri Sevgi Ölgün Kocabaş ve Oğuz Ünlü konuşmacı olarak katıldı. Düzenlenen eğitimde yönetim sistemi yaklaşımı olarak TS EN ISO 9001:2015 standardı şartlarının katılımcılara aktarımı, uygulamaya yönelik teorik ve pratik bilgilerin paylaşılması ile anlaşılmasının sağlanması konuları anlatıldı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık