solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Parkları Bayrama Hazır

İlkbahar ve sonbaharda diktiği çiçeklerle Kayseri'yi çiçek bahçesine döndüren Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanların sürekli bakımını yaparak bu güzelliğin yıl boyu devam etmesini sağlıyor.

Büyükşehir Parkları Bayrama Hazır
  • 18 Ağustos 2018, Cumartesi 0:00
İlkbahar ve sonbaharda diktiği çiçeklerle Kayseri’yi çiçek bahçesine döndüren Büyükşehir Belediyesi, yeşil alanların sürekli bakımını yaparak bu güzelliğin yıl boyu devam etmesini sağlıyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi de tüm yeşil alanlarda bakım yaparak bayrama hazırladı.
Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Ağaçlandırma Daire Başkanlığı, parklar, orta refüjler ve kavşaklarda yaptığı çalışmalarla şehrin güzelliğine güzellik kattı. Şehrin birçok noktası Büyükşehir Belediyesi’nin farklı peyzaj uygulamaları ile dikkat çeker hale geldi. Çiçekli bisikletler, şelaleli çiçekler, çiçekli dev toplar, çiçeklerle örtülü ağaçlar gibi uygulamalar görenleri hayran bırakıyor.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde yaptığı bakım çalışmaları ve yeni uygulamalarla da tüm yeşil alanları bayrama hazırladı. Bu uygulamalar başta Cumhuriyet Meydanı olmak üzere, ana bulvarlar, büyük kavşaklar ve parklarda muhteşem görüntüler oluşmasına neden oldu.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık