BÜYÜKŞEHİR OBEZİTEYE KARŞI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi çağın hastalığı olarak bilinen obeziteye karşı yürüyüş etkinliği düzenliyor.

BÜYÜKŞEHİR OBEZİTEYE KARŞI
  • 02 Ekim 2018, Salı 0:00

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Sütçü İmam Üniversitesi, İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile obeziteye dikkat çekmek için ‘Her Gün 10 Bin Adım’ etkinliği düzenlenecek.

Obezitenin önlenmesi ve fiziksel aktivitenin desteklenmesi amacıyla ‘Her Gün 10 Bin Adım’ sloganı ile düzenlenecek olan yürüyüş etkinliği 3 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 10.00’da Binevler Kervan Pastanesi karşısında başlayıp, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde basın açıklaması ile sonlandırılacak.