solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Kursiyerleri Dereceye Girdi

Büyükşehir Kursiyerleri Dereceye Girdi

Büyükşehir Kursiyerleri Dereceye Girdi
  • 25 Ocak 2018, Perşembe 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi ve Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürlüü i birlii ile iitme engelli bireyler için açlan ‘Haval Tabanca Atclk Kursu’  kursiyerleri 3 Ocak Mersin'in Kurtuluu Haval Silahlar ampiyonas’na katld.

6-7 Ocak tarihleri arasnda Erdemli At Poligonunda iitme engelli ve engelsiz sporcularnn katlm ile gerçekletirilen 3 Ocak Mersin'in Kurtuluu Haval Silahlar ampiyonas  sporcularn  büyük çekimeleri sonucu sona erdi.  ampiyonada Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan verilen Haval Tabanca Atclk Kursu kursiyerleri de yerini ald.

ki gün süren ampiyonann sonunda dereceye giren sporculara ödülleri verilirken, Mersin Büyükehir Belediyesi Haval Tabanca Atclk Kursu kursiyeri Dilek Arslanta Büyük Bayanlar Tabanca kategorisinde birinci olurken, Minik Erkekler Tabanca kategorisinde Büyükehir Belediyesi kursiyeri Halil Mert Kvrak 2. Oldu.

Minikler kategorisinin 10 metrede  30 at, Yldr Bayan ve Erkeklerin 40 at, genç ve büyüklerin 60 at yapt ampiyonaya 55 kii katld.

Büyükehir Belediyesi tarafndan verilen Haval tabanca kursuna gelerek eitim alan iitme engelli kursiyerler ampiyonada aldklar dereceden mutluluk duyarken, desteklerinden dolay Mersin Büyükehir Belediyesi’ne teekkür ettiler.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık