solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Belediyesi'nin Kapaklı İlçesindeki Yatırımları Değerlendirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Kapaklı ilçesinde hayata geçirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.Kapaklı Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Kapaklı Belediyesinin daire başkanları ve şube müdürleri katıldı.Toplantıda Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kapaklı ilçesinde hayata geçirilen hizmet ve yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Devam eden projelerin de ele alındığı toplantıda, önümüzdeki dönem için planlanan hizmet ve yatırımlar görüşüldü."VATANDAŞ ODAKLI HİZMETİ ESAS ALAN BİR YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ VAR"Toplantının ardından bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Hizmet ve yatırımlarımızı il genelinde aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Kapaklı ilçemizde de önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Vatandaş odaklı hizmeti esas alan bir yönetim anlayışımız var. Bu doğrultuda görev süremizin sonuna kadar Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz.

Büyükşehir Belediyesi'nin Kapaklı İlçesindeki Yatırımları Değerlendirildi
  • 04 Eylül 2018, Salı 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Kapaklı ilçesinde hayata geçirilen yatırım ve projelerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kapaklı Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı M. Zeki Gürcün, Başkan Danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan ile Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Kapaklı Belediyesinin daire başkanları ve şube müdürleri katıldı.

Toplantıda Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından Kapaklı ilçesinde hayata geçirilen hizmet ve yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Devam eden projelerin de ele alındığı toplantıda, önümüzdeki dönem için planlanan hizmet ve yatırımlar görüşüldü.

"VATANDAŞ ODAKLI HİZMETİ ESAS ALAN BİR YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ VAR"

Toplantının ardından bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Hizmet ve yatırımlarımızı il genelinde aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Kapaklı ilçemizde de önemli yatırımlar gerçekleştirdik. Vatandaş odaklı hizmeti esas alan bir yönetim anlayışımız var. Bu doğrultuda görev süremizin sonuna kadar Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık