solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Belediyesi İbadethane Temizliklerini Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi İbadethane Temizliklerini Sürdürüyor

Büyükşehir Belediyesi İbadethane Temizliklerini Sürdürüyor
  • 29 Ocak 2018, Pazartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi cami, cem evi ve kilise temizleme çalmalarna ara vermeden devam ediyor. Ekipler halkn ibadet mekânlarnda temizlik çalmalarn gerçekletiriyor.

Halkn kutsal mekânlarna özel temizlik

‘Daha Temiz Mersin’ için yeniliklere imza atan Mersin Büyükehir Belediyesi, teknolojik temizleme cihazlar ve profesyonel ekiplerle, ibadethaneleri hijyenik olarak temizliyor. Büyükehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi’ne bal 5 kiilik bir ekip ile hizmet veren ‘badethane, Temizlik ve Dezenfekte Ekibi’ düzenli aralklarla Mersin’de bulunan tüm ibadethaneleri temizliyor. Mersin genelinde bulunan tüm camileri, cem evlerini ve kiliseleri düzenli periyotlarla temizleyen ekipler temizlikleri günlük olarak sürdürüyor.

Büyükehir Belediyesi vatandalarn salkl bir ortamda ibadetlerini gerçekletirebilmeleri için balatt cami, cem evi ve kiliselerde temizlik çalmalarn tüm hzyla sürdürürken, Mersin halknn salkl bir ortamda ibadetlerini gerçekletirebilmeleri için balatlan temizlikler her gün sabahn erken saatlerinde balyor.

Mersin'de ibadethanelere özel temizlik ekibi

Park ve Bahçeler Daire Bakanl’na bal ibadethane, temizlik ve dezenfekte ekibinin merkez ve ilçe ayrm gözetmeden devam ettirdii temizlik çalmalar hummal bir ekilde devam ederken, vakumlu süpürge, vakumlu hal ykama makinesi, gül suyu makinesi ve dier temizlik makinelerinden oluan temizleme araçlar ile ibadet edilen mekanlar daha temiz hale geliyor.

badethane, temizlik ve dezenfekte ekibi yaplan planlamayla ibadethaneleri tek tek temizliyor. 5 kiilik bir ekip, ibadethanelerdeki tüm temizlii yaparak vatandalarn hizmetine sunuyor. Vakumlu  süpürge ile temizlenen hallar, otomatik ykama makinas ile de ykanyor ve böylece hallar daha temiz hale geliyor. Ahap ve seramik gibi yerler de özel temizlik malzemeleri ile silinirken, tespihler de ilaçlarla dezenfekte ediliyor ve son olarak temizlik görevlileri, temizlik ii bittikten sonra ibadethanelerin içerisine ve dört bir yanna saf gül ya skarak mekanlar mis kokulu hale getiriyor.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık