solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Belediyesi Elmalı'da yaraları sarıyor

Büyükşehir Belediyesi Elmalı'da yaraları sarıyor

Büyükşehir Belediyesi Elmalı'da yaraları sarıyor
  • 03 Eylül 2018, Pazartesi 0:00

Sel mağduru vatandaşa konteyner ev verildi

İyi günde de kötü günde de vatandaşın yanında yer alan Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’da yaşanan sel felaketinde evi kullanılamaz hale gelen Ramazan Türkmen isimli vatandaşa konteyner ev yardımında bulundu. Yılmazlı Mahallesi sakini Türkmen, selin yaşandığı ilk dakikalardan itibaren vatandaşın yardımına koşan ve onların ihtiyaçlarını giderme noktasında gayret gösteren Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı’da 7 Ağustos’ta meydana gelen sel felaketinin yaralarını sarıyor. Yaşanan felaket sonrası Başkan Menderes Türel’in talimatıyla günün ilk ışıkları ile birlikte selin yaşandığı bölgeye giden Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler vatandaşlara yardımcı olurken, selden hasar ve zarar gören evlerde incelemelerde bulunmuştu. Başkan Menderes Türel de selden zarar gören  mahalleleri ziyaret ederek vatandaşa geçmiş olsun dileklerini iletmiş ve yaraları sarmak için her gereken neyse yapıldığını söylemişti. 
Vatandaşın ihtiyaçları karşılandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekiplerinin bölgede yaptığı incelemeler sonrası evleri çamur içerisinde kalan ve eşyaları kullanılamaz hale gelen vatandaşlara beyaz eşya ve ev eşyası ile ayni yardımda bulunuldu. Yapılan tespitler sonucu evi kullanılamaz hale gelen Yılmazlı Mahallesi sakini Ramazan Türkmen’e ise Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından konteyner ev verildi. 
Başkan Türel’e teşekkür etti
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür eden Türkmen, “Selden dolayı ciddi zararımız oldu ancak en büyük tesellimiz can kaybı olmamasıydı. Gerek Antalya Büyükşehir Belediyemiz, gerekse devletimizin diğer kurumları bizler için seferber oldu. Bizim Evimiz kullanılamaz hale gelmişti ama sağolsun Büyükşehir Belediyemiz bizi sokakta bırakmadı. Allah Menderes Türel başkanımızdan razı olsun” dedi.  






BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık