solyanreklam
sagreklam

Bursa'da değişimin başladığı gün 31 Mart olacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Değirmenönü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bursa'da değişimin başladığı gün 31 Mart olacak
  • 26 Şubat 2019, Salı 10:10
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Değirmenönü Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ve CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun’un da eşlik ettiği Bozbey, kalabalık  bir grup tarafından karşılandı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Değirmenönü Meydanı’nda halka seslendi. Mini bir mitinge dönüşen buluşmada Bozbey, bölgenin, Bursa’nın en geri kalmış yerlerinden biri olduğunu vurguladı. Mahallenin sorunlarını ve eksiklerini iyi bildiklerini ifade eden Mustafa Bozbey, “Bursa’yı kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına dört bir yanıyla öncü ve lider kent yapmak boynumuzun borcu” dedi. Değirmenönü Mahallesi’nde sosyal, kültürel ve spor alanlarının olmadığına dikkat çeken Bozbey, “Parkınız, taziye eviniz, gençlerin ve çocukların sporla buluşacağı alanlar yok. Bu bölgeyi, maalesef Bursa’nın en geri kalmış haline getirdiler” diye konuştu.

HER MAHALLEYE KREŞ
Kadının evinde oturan değil, elinden tutan bir anlayışta olduklarını belirten Bozbey, mahalle kreşleri yapacaklarının altını çizdi. Bozbey, “Kreş, sosyal alan, çalışma alanları konusunda yapacağımız projelerle, kadınlar da, çocuklar da, gençler de, engelli bireyler ve yaşlılar da gülümseyecek” dedi. Çocukların ve gençlerin kültür sanat ve sporla buluşacağı alanlar oluşturacaklarını vurgulayan Mustafa Bozbey şöyle devam etti: “Spor kulübü olmayan mahallelerde, spor kulübü kurulmasına öncülük edeceğiz. Spor kulüplerine destek olarak, çocuklara ve gençlere spor yapma imkanı sunacağız. Çocuklarımızı ve gençlerimizi, kültür sanatla da buluşturacağız. Mahallede sosyal, kültürel ve spor alanı yapmazsanız, çocuklar, gençler, kadınlar nereye gidecek? Bunları çözeceğiz. Gençler bizim geleceğimiz.” Pazar alanlarının üstünü kapatacaklarını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Pazar alanlarını, insanların huzurlu alışveriş yapabileceği ortamlar haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.  Bölgenin, hizmete hasret kaldığını söyleyen Bozbey, “Yeşil alanları ağaçlandıracağız. Buralara kimse sahip çıkmamış. Programımızda öncelikli olarak bu bölgeler olacak. Bursa’da değişimin başladığı, sorunların çözülmeye başladığı gün 31 Mart olacak. Su ve ulaşımı, Bursalılar pahalıya kullanmayacak. Öğrencilerimiz, ulaşımı en ucuza kullanacaklar. Altyapı sorunlarını da çözeceğiz” şeklinde konuştu. Kimseyi ötekileştirmediklerinin ve ötekileştirenlerin karşısında durduklarını belirten Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa’nın ve Bursalılar’ın adayı olarak 31 Mart yerel seçimlerinde vatandaşlardan destek istedi. Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun da, Yıldırım’a değer katmak için aday olduğunu belirterek, yaşanabilir ve huzurlu bir Yıldırım oluşturacaklarını söyledi. Bozbey, konuşmasının ardından beraberindekilerle birlikte Değirmenönü Mahallesi’ndeki seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Yıldırım Belediye Başkan Adayı Özgür Erdursun ve CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ile birlikte, Değirmenönü Mahallesi’nde bulunan esnafı tek tek gezerek, hayırlı işler diledi. Bozbey, Pazar alanını da ziyaret ederek, hem pazar esnafı hem de vatandaşlarla görüştü. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Değirmenönü Mahallesi’ndeki temaslarını, Bingöl Karlıova İl ve İlçe Kültür Dayanışma Derneği, Bursa Değirmenönü Erzurumlular Derneği, Bursa Artvin Borçka Gençlik Kültür Dayanışma Derneği ve Değirmenönü Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek tamamladı.

BOZBEY TRABZONLULAR’IN COŞKUSUNA ORTAK OLDU
Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı nedeniyle düzenlenen Kurtuluş Dayanışma Gecesi’ne katıldı. Atatürk Spor Salonu’ndaki gecede Mustafa Bozbey,  vatandaşlarla horon da tepti. Gecede, Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Nuri Uğurlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık