solyanreklam
sagreklam

BULUTSUZLUK ÖZLEMİ BARIŞ İÇİN SAHNE ALDI

BULUTSUZLUK ÖZLEMİ BARIŞ İÇİN SAHNE ALDI

BULUTSUZLUK ÖZLEMİ BARIŞ İÇİN SAHNE ALDI
  • 19 Mayıs 2016, Perşembe 0:00

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97’inci yıl dönümü Mudanya’da coşku içinde kutlanırken, Bulutsuzluk Özlemi şarkılarını barış için söyledi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 97’inci yıl dönümü Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanya’da vatandaşların yoğun katılımıyla kutlandı. Mudanya Belediyesi’nin düzenlediği konserde sahne alan Bulutsuzluk Özlemi şarkılarını Dünya Barışı için söyledi. Güzelyalı Mahallesi’nden araçların konvoyu ile başlayan kutlama etkinlikleri, İskele Meydanı’nda düzenlenen fener alayı ve kortej yürüyüşüyle devam etti.  Mütareke Meydanı’na coşku içinde yürüyen Mudanyalılar, meydanda bayram coşkusunu 10’uncu yıl Marşı ile yaşadılar.
BULUTSUZLUK ÖZLEMİ COŞKUSU
Etkinliklerde sahne alan Türkiye’nin sevilen rock grubu Bulutsuzluk Özlemi Mudanyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Türkiye'nin her yerinde verdiği sayısız konserlerle müzikseverlerin aklından hiç çıkmayacak bir yer edinen ve şarkılarında özellikle sosyolojik, psikolojik, ekonomik ve politik konuları işleyen Bulutsuzluk Özlemi, Mudanya’da kendisini izlemeye gelen hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Mudanya Mütareke Meydanı’nı dolduran Bulutsuzluk Özlemi hayranları hep bir ağızdan şarkıları seslendirdi. Barış için şarkılarını seslendiren grup, konserde barış mesajları verdi.
“BU VATANI SATTIRMAYACAĞIZ, BÖLDÜRMEYECEĞİZ”
Her zaman Mudanya’dan Barış diye haykırdıklarını ve haykırmaya devam edeceklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bunu birileri anlamıyordu. Artık anlamaya başladılar. Birileri bizim sokağa çıkmamızı istemiyor, birileri bu vatanın satılmasına ve bölünmesine göz yummamızı istiyor. Biz buna izin vermeyeceğiz” dedi. Konser sonunda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak Bulutsuzluk Özlemi grubu elemanlarına teşekkür eden Türkyılmaz, “Dünya’nın neresinde olursa olsun tüm savaşları lanetliyoruz. Mudanyalı hemşehrilerim barış kokuyorsunuz, Bulutsuzluk Özlemi sizlerde barış kokuyorsunuz” dedi. 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık