solyanreklam
sagreklam

BTÜ KİMYA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ, MUDANYA'DA SAHİL TEMİZLİĞİ YAPACAK

BTÜ KİMYA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ, MUDANYA'DA SAHİL TEMİZLİĞİ YAPACAK

BTÜ KİMYA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ, MUDANYA'DA SAHİL TEMİZLİĞİ YAPACAK
  • 14 Kasım 2014, Cuma 0:00

BTÜ KİMYA BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİ,  MUDANYA’DA SAHİL TEMİZLİĞİ YAPACAK

Mudanya Belediyesi’nin her ay geleneksel hale getirdiği sahil ve denizlerin temizliğine üniversitelerden de destek geldi. Bursa Teknik Üniversitesi, Kimya Bölümü Öğrencileri,  Mudanya’da geri dönüşüme kazandırılmak üzere sahil temizliğine katılacak. Mudanya Belediyesi’nin katkıları ile 17 Kasım Pazartesi günü saat 10.00’da Güzelyalı İDO İskelesinde başlayacak olan temizlik, Mudanya Mütareke binası önünde son bulacak.

DOÇENT DOKTOR AKGÜN: BİZİM İÇİNDE İYİ BİR TECRÜBE OLACAK

Bursa Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencilerinin çevre hareketine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile Başkan yardımcıları, belediye personeli ve meclis üyeleri de destek verecek. Mudanya Belediyesi ile ortaklaşama düzenlenecek olan sahil temizliğinin amacını, daha yaşanabilir bir dünya yaratmak olarak açıklayan Bursa Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü Ana Bilim Dalı Başkanı Doçent Doktor Nalan Akgün, Mudanya’da çevre bilincinin aşılanması ve toplanan atıkların geri dönüşüme kazandırılması için yapılacak çalışmanın kendileri içinde iyi bir tecrübe olacağını söyledi. Doçent Akgün, Mudanya Belediyesi ile sürdürecekleri çalışmanın ardından sahilde toplanan atıkların doğaya kazandırılması için  ortak bir çalışma yürüteceklerini de sözlerine ekledi.

TÜRKYILMAZ: MAVİ BAYRAK İSTİYORUZ

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise ilçeye mavi bayrak kazandırmak için ilk çalışmayı yaptıklarını bundan böyle her ay bu çalışmanın tekrarlanacağını söyledi. Amaçlarının çevre bilincini aşılmak olduğunu ifade eden Türkyılmaz ‘’Allah’ın yarattığı her canlıyı ve doğayı korumak bizim görevimiz. Denizi, havası, toprağıyla Mudanya’yı tertemiz yapacağız. Mavi Bayrağı Mudanya’mıza asacağız. Bu konuda halkımızdan duyarlılık bekliyoruz’’ dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık