solyanreklam
sagreklam

BİZ MUDANYA’YI SEVEN BÜYÜK BİR AİLEYİZ

BİZ MUDANYA’YI SEVEN BÜYÜK BİR AİLEYİZ

BİZ MUDANYA’YI SEVEN BÜYÜK BİR AİLEYİZ
  • 01 Ağustos 2016, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi tarafından “Barış ve Kardeşlik Turnuvası” sloganıyla düzenlenen “Mudanya Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası” şampiyonu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oldu.

Mudanya Belediye personeli arasındaki dayanışma ruhunu arttırmak ve yoğun iş temposu arasında nefes almak amacıyla düzenlenen birimler arası futbol turnuvası final maçları oynandı. Final maçında Zabıta Müdürlüğü’nü 1-0 yenen Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü turnuvanın şampiyonu oldu. İlçe stadyumunda düzenlenen final maçlarına CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanı Ergül Batman, Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy ve Metin Şen’in yanı sıra meclis üyeleri Erdal Aktuğ, Hüseyin Esen ve Ali Polat katılım sağladı.   
ŞAMPİYON ULAŞIM HİZMETLERİ
Özgür Altıntaş’ın hakem olarak görev yaptığı turnuvada Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü penaltı atışlarıyla mağlup eden Güvenlik 3.’cü olurken, Zabıta Müdürlüğü’nü 1-0’lık skorla mağlup eden Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın gol kralı ise attığı 7 golle Zabıta Müdürlüğü’nden Önder Karadağ oldu.
TURNUVA AMACINA ULAŞTI
Turnuvanın amacına ulaştığını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Personelimiz birlik ve beraberliğin nasıl olacağını bir kez daha gösterdiler. İlçemize yakışır bir şekilde mücadele ettiler” dedi. Son günlerde yaşadıkları üzücü olayların arasında bir nebze olsun nefes almak adına düzenlenen turnuvanın kardeşlik duygularını pekiştirdiğine de değinen Türkyılmaz, turnuvaya katılan takımlara teşekkür etti.
Düzenlenen ödül töreni ile tüm takımlar kupa ve madalyalarını protokol üyelerinin elinden alırken, turnuva sonunda baklava ikramı gerçekleşti.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık