solyanreklam
sagreklam

'Bir Varmış Bir Yokmuş' Masal Şenliği!

Beşiktaş Belediyesi ve KidsNook Masal Akademi, 4-5 Haziran tarihlerinde Akatlar Sanatçılar...

'Bir Varmış Bir Yokmuş' Masal Şenliği!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

“Bir Varmış Bir Yokmuş” Masal Şenliği
4-5 Haziran’da Sanatçılar Parkı’ndaydı!

“Masal iyileştirir, masal büyütür, masal düşündürür, masal çözer!” inancına sahip bu işe gönül verenler tarafından masal anlatıcılığı sanatı yeniden canlandırılıyor.

Beşiktaş Belediyesi ve KidsNook Masal Akademi, 4-5 Haziran tarihlerinde Akatlar Sanatçılar Parkı’nda Türkiye'nin ilk masal şenliği olan “Bir Varmış Bir Yokmuş" etkinliğini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sene ilki yapılması planlanan fakat hava muhalefeti sebebiyle sonlandırılamayan Masal Şenliği, kaldığı yerden devam etti. İki gün boyunca süren masal şenliği dopdolu programı ile hem çocukları hem yetişkinleri masalların büyülü dünyasına götürdü. Katılımın ücretsiz olduğu bu özel organizasyona ilgi ise oldukça yoğundu.

Türkiye'deki masalcıların bir araya geldiği, çocuklar için masal anlatım performanslarının sergilendiği, ebeveynlere ve öğretmenlere yönelik eğitimlerin verildiği bir masal merkezi olarak kurulmuş Kidsnook Masal Akademi ve Beşiktaş Belediyesi Türkiye’de bir ilke imza attı. 

Türkiye'nin farklı illerinden gelen anlatıcıların ve Türkiye’nin en önemli müzelerinin ağırlandığı Masal Şenliği'nde çocuklar ve yetişkinler, masalların büyülü dünyasına yolculuk yaptılar…

Bu özel organizasyon, gerek açık sahne gerekse kapalı çadır programları ile çocukları masallar dünyasında iki gün boyunca ağırladı. Halka açık bir organizasyon olan Bir Varmış Bir Yokmuş Masal Şenliği'nde ayrıca canlı performanslar ve çocuk etkinlikleri de yer aldı.

Etkinliğe katılan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ise miniklere masallar anlattı ve aileleriyle yakında ilgilendi.



Tarih: 4 - 5 Haziran 2016
Yer: Sanatçılar Parkı
Adres: Akat Mah. Tepecik Yolu No:11A, Beşiktaş

Program İçin tıklayınız.

Detaylı bilgi:
www.birvarmisbiryokmus.org
 

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık