Bir Nefeslik Can Karma Sergisi Açıldı!

Bir Nefeslik Can Karma Sergisi, Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu’nda açıldı.

Bir Nefeslik Can Karma Sergisi Açıldı!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Can Dostum Derneği’nin Bir Nefeslik Can Karma Sergisi 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu’nda açıldı.

Açılış törenine Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Can Dostum Derneği Başkanı Demet Hayran, Şarkıcı Fatih Ürek, Yazar Hakan Mengüç ve çok sayıda hayvansever katıldı. Açılış töreni ardından söyleşiler, soru cevap etkinlikleri ve ney dinletisi yapıldı.

Bir Nefeslik Can Karma Sergisi, 7 Ekim Cumartesi gününe kadar Beşiktaş Belediyesi Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilir. Can dostalarımıza destek olmak ve farkındalık yaratmak isteyen tüm hayvanseverler davetlidir.

*Sergiye gelirken yanınızda; polar, battaniye, kauçuk, branda gibi minik dostalarımızı soğuk kış aylarında sıcak tutacağına inandığınız malzemeleri getirerek onlara yardımcı olabilirsiniz.

www.candostumdernegi.org