solyanreklam
sagreklam

Biletle Değil Kucak Dolusu Kitapla...

Marko Paşa Müzikali Beşiktaş Belediyesi desteğiyle ücretsiz olarak Fulya Sanat sahnesindey...

Biletle Değil Kucak Dolusu Kitapla...
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Marko Paşa Müzikali Fulya Sanat'ta sanatseverlerle buluştu!

Marko Paşa Müzikali, 28 Ocak 2016 Perşembe günü Fulya Sanat’ta ücretsiz olarak seyircisiyle buluştu. Giriş bileti ise en az bir kitaptı...



Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu Marko Paşa Müzikali’ne gelen davetliler bilet almak yerine getirdikleri en az bir kitap ile müzikali izleme fırsatına sahip oldu. Yüzlerce sanatsever, kucak dolusu kitap getirerek Marko Paşa Müzikali'ni izlemek için Fulya Sanat salonunu doldurdu.

Gecede sanatseverlerin yanlarında getirdikleri en az bir kitap davetiye yerine geçti. Oyundan elde edilen kitaplar Mert Fırat’ın “İhtiyaç Haritası” kampanyası kapsamında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Fulya Sanat'ta sahnelenen oyuna Beşiktaş Belediye Başkanı Av Murat Hazinedar eşi Özlem Hazinedar ile katıldı. Müzikale gelirken yanında pek çok kitap getiren Özlem Hazinedar, "Marko Paşa Müzikali ekibine ve Beşiktaş Belediyesi'ne böyle bir organizasyonda aracı olduğu için çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Başkan Hazinedar ise gecenin sonunda yaptığı konuşmada, “Bu güzel gecede emeği olan herkese ve kucak dolusu kitap ile Fulya Sanat'a koşan sanatseverlere teşekkür ederim. İhtiyaç Haritası kampanyasına bağışlanmak üzere 3000'i aşkın kitap topladık.” dedi. Kitap kampanyasının ücretsiz oyunlarda farklı şekillerde devam edeceğini açıklayan Başkan, Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu’na ve katılan tüm sanatseverlere teşekkür etti.



Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu, Nejat Uygur tarafından uzun yıllar başarıyla sahnelenen Marko Paşa oyununu yeni bir yorumla müzikal olarak sergiliyor. Oyunda Süheyl ve Behzat Uygur, Şahnaz Çakıralp, Uğur Babürhan, Leyla Yüngül, Önder Keskin, Burcu Afşin, Ömer Yılmaz ve uzun bir aradan sonra tekrar sahnede gördüğümüz Nejla Uygur rol alıyor. Müzikalin kostüm tasarımı Sadık Kızılağaç’a, besteleri Afife Jale ödülüne sahip Serpil Günseli’ye, şarkı sözleri, dekor tasarımı ve yönetmenliği Uğur Babürhan’a ait.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık