solyanreklam
sagreklam

Beyoğlu Belediyesi'nden çalışanlarına tam destek

Beyoğlu Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 'Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde konuşan Başkan Demircan, 'Eğer işinizi seviyorsanız ortaya iyi iş çıkıyor. Bizim belediyemizin işleri aşkla yapılan işler. Bu bakımdan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.' dedi.

Beyoğlu Belediyesi'nden çalışanlarına tam destek
  • 29 Haziran 2018, Cuma 0:00

Beyoğlu Belediyesi, Hizmet-İş Sendikası ile “Toplu İş Sözleşmesi” imzaladı. Beyoğlu Belediyesi’nde görev yapan kadrolu işçilerin maddi yönden desteklenmesi ve sosyal haklarının iyileştirilmesi amacıyla imzalanan sözleşmeyle, işçiler sosyal yardımlarla birlikte yaklaşık yüzde 20 zam aldı. Sözleşmeyi Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile Hizmet-İş adına İstanbul 4 Nolu Daire Başkanı Reşat Kaya imzaladı. İmza törenine katılan işçiler büyük mutluluk yaşadı.

TÜM ÇALIŞANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, belediye çalışanlarının işlerini severek yaptıklarını belirterek, “Bazı şeyler matematikle ifade edilmiyor, aşkla ifade ediliyor. Eğer işinizi seviyorsanız ortaya iyi iş çıkıyor. Hani evinde aynı malzemelerle iki farklı kişi yemek yapar biri lezzetli olurken diğeri lezzetsiz olur. Neden? Çünkü yemeği lezzetseli olan kişi yemeği yaparken aşkını ve sevgisini de katmıştır. Bizim belediyemizin işleri de aşkla yapılan işler. Bu bakımdan tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

İMKANLAR DAHİLİNDE EN İYİ ZAMMI ALDIK

Hizmet-İş İstanbul 4 Nolu Daire Başkanı Reşat Kaya ise, “Beyoğlu Belediyesi ile bu güne kadar yaptığımız bütün sözleşmelerden arkadaşlarımız çok memnun. Dolayısıyla biz de memnunuz. İmkanlar dahilinde verilebilecek en iyi zammı aldık. Bundan sonra da bu şekilde devam etmesini umut ediyoruz.” ifadelerini kullandı.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık