solyanreklam
sagreklam

BEYLİKDÜZÜ'NE 5 YENİ PARK MÜJDESİ

Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyleincelemelerde bulunan Başkan Mehmet Murat Çalık; Marmara, Kavaklı ve Yakuplumahallelerinde olmak üzere ilçeye toplamda 5 adet yeni park kazandırılacağının müjdesini verdi

BEYLİKDÜZÜ'NE 5 YENİ PARK MÜJDESİ
  • 09 Haziran 2020, Salı 5:06

Beylikdüzü’ndeki tazelenmehareketi tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet MuratÇalık, hafta sonu ilçede devam eden çalışma ve projeleri yerinde inceledi.Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcıları ve ilgili birim müdürleriyleincelemelerde bulunan Başkan Mehmet Murat Çalık; Marmara, Kavaklı ve Yakuplumahallelerinde olmak üzere ilçeye toplamda 5 adet yeni park kazandırılacağınınmüjdesini verdi. Başkan Çalık ayrıca Marmara Mahallesi’nde bulunan3. Yaşam Bahçesi’nde de sona yaklaşıldığını belirtti.

Beylikdüzü BelediyeBaşkanı Mehmet Murat Çalık, ilçede yapımına devam edilen çalışma ve projelerdeincelemelerde bulundu. Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcıları ve ilgilibirim müdürleriyle birlikte hafta sonunu saha gezisine ayıran Başkan MehmetMurat Çalık’ın ilk durağı uzun süredir kullanılmayan ve bakımsız halde bulunanGürpınar Stadyumu oldu. Başkan Çalık stadyumdaki tribün, soyunma odası vs gibialanların fonksiyonuna uygun hale getirilerek ilçedeki amatör grupların vevatandaşların hizmetine sunulacağı bilgisini paylaştı. Gezinin ikinci durağındaise ilçede devam eden alt yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerdenbilgi alan Başkan Çalık, “Bu çalışmayla ilçemizin belkide 30 senesini planlamış olduk ve bu süre içerisinde herhangi bir altyapısorunuyla bu kenti yüzleştirmeyeceğiz. Başta İBB Başkanımız Ekrem İmamoğluolmak üzere, İSKİ'ye, bütün çalışanlara ve duyarlılıklarından ötürü tümvatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

3.Yaşam Bahçesi Çalışmaları’nda Sona Yaklaşıldı

Gün boyunca ilçeyi karış karış gezerekincelemelerde bulunan Başkan Çalık; Kavaklı Mahallesi’ne 2 adet, Yakuplu Mahallesi’ne1 adet ve Marmara Mahallesi’ne 2 adet olmak üzere toplamda 5 adet yeni parkyapılacağını belirtti. İçerisinde çocuk oyun alanları, fitness grupları vedinlenme alanlarının bulunacağı parklar temmuz ayının ikinci yarısındavatandaşların hizmetine sunulacak. Marmara Mahallesi’nde bulunan 3. YaşamBahçesi’nde de sona yaklaşıldığını belirten Başkan Çalık; “Beylikdüzü yaşadığımızbu zorlu süreçten tazelenerek çıkacak. Parklarımızla, Yaşam Vadimizle,bostanımızla, sahilimizle tüm İstanbul'a nefes olacağız.” şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık