Beşiktaş’ta Yaş Almak Güzel!

18-24 Mart Yaşlılar Haftası...

Beşiktaş’ta Yaş Almak Güzel!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında Beşiktaş'ın emektarları için yemek organizasyonu düzenledi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle Beşiktaş’ın yaş almış değerleriyle bir araya geldi. Beşiktaş Belediyesi’nin organizasyonuyla Ortaköy Patron Restoran’da düzenlenen Yaşlılar Haftası etkinliğinde müzik dinletisi, konuşmalar ve ikramlar yer aldı.

Etkinlik kapsamında konuşma yapan Başkan Hazinedar, “Değerli büyüklerim, sizlerle bu özel günde bir araya gelmekten son derece mutluyum. Sizler, Beşiktaş’ın en önemli değerlerisiniz ve her şeyin en güzeline layıksınız. Beşiktaş’ta yaşamak ve yaş almak ne kadar güzel ise sizlere hizmet etmek de o kadar güzel” dedi. Davetlilerin masalarını tek tek gezerek onlarla sohbet eden Başkan, sadece bugün değil her gün yaşlılarımızın hak ve değerlerini koruyacağını vurguladı.