Beşiktaş'ta Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti!

Beşiktaş Belediyesi “Park ve Meydanlarda Ücretsiz Wi-Fi Projesi” kapsamında çalışmalarını ...

Beşiktaş'ta Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 21:11

Beşiktaş’ta Ücretsiz İnternet Hizmeti
Park ve Meydanlarda Ücretsiz Wi-Fi

Beşiktaş Belediyesi, sosyal belediyecilik ve akıllı şehir anlayışı ile hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi.

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş’ta vatandaşların yoğun olarak bulunduğu meydanlarda ve parklarda ücretsiz kablosuz internet (Wi-Fi) hizmeti vermeye başladı.

Beşiktaş halkını park ve meydanlarda ücretsiz internete kavuşturmayı hedefleyen projenin ilk aşaması on park ve üç meydanda sona erdi. İkinci aşamada ise Beşiktaş genelinde tüm park ve meydanlarda ücretsiz Wi-Fi hizmeti için çalışmalar devam edecek.

Ücretsiz internet erişimi, 5651 Sayılı İnternet Yasası’na uygun olarak hizmet veriyor. Vatandaşlar Beşiktaş Belediyesi ağını seçtikten sonra telefonlarına gelen SMS şifresi ile ücretsiz Wi-Fi hizmetinden kolaylıkla yararlanabiliyorlar.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da ücretsiz Wi-Fi projesiyle ilgili olarak, "İnternet günümüz dünyasında hayatımızın çok önemli bir bölümünü teşkil ediyor. Biz de hem sosyal belediyecilik hem de akıllı şehir anlayışımız ile meydan ve parklarımızda ücretsiz, hızlı ve güvenli internet erişimi hizmeti için çalışmalarımızı tamamladık. Yurttaşlarımızın boş zamanlarını yoğun olarak geçirdiği bu alanları daha keyifli ve verimli hale getirmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti Veren Meydanlarımız
  • Köyiçi Meydanı
  • Ortaköy Meydanı
  • Levent Meydanı

Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti Veren Parklarımız
  • Akat Mahallesi - Sanatçılar Parkı
  • Cihannuma Mahallesi - Abbasağa Parkı
  • Dikilitaş Mahallesi - Fulya Azerbaycan Dostluk Parkı
  • Konaklar Mahallesi - Sporcular Parkı
  • Kültür Mahallesi - Prof. Dr. Aykut Barka Parkı
  • Levent Mahallesi - Dilek Sabancı Parkı
  • Levent Mahallesi - Erlangen Parkı
  • Nisbetiye Mahallesi - Birlik Parkı
  • Ortaköy Mahallesi - Meyve Bahçesi
  • Türkali Mahallesi - Dünya Barış Parkı
*Azerbaycan Dostluk Parkı ve Dilek Sabancı Parkı'nda park düzenleme çalışmaları yapıldığından kısa süreli olarak Wi-Fi hizmeti sağlanamayacaktır.