Beşiktaş’ta Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı!

Beşiktaş Belediyesi ile TÜM BEL-SEN arasındaki "Toplu İş Sözleşmesi" görüşmeleri sonuçland...

Beşiktaş’ta Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi ve Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM- BEL-SEN) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Yapılan sözleşmeyle; 361 devlet memuru, yüzde 22 zam hakkı kazandı.

Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen imza törenine; Beşiktaş Belediye Başkan Vekili Tahir Doğaç, TÜM BEL-SEN Genel Başkanı Erdal Bozkurt, TÜM BEL-SEN İstanbul 2 No.lu Şube Başkanı Nazmi Öztürk, DİSK/Genel İş İstanbul 1 No.lu Şube Başkanı Mehmet Pehlivan, Beşiktaş Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda personel katıldı.

Törende konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Vekili Tahir Doğaç; “Bugün burada emekçi haklarını koruyan bir toplu sözleşme imzalıyoruz. Emekçileri koruyan ülkemize sendikal örgütlenmeyi getiren kişi Bülent Ecevit’tir. Ben de bütün desteklerimi emekçi arkadaşlarımla paylaşıyorum. Her zaman emeğin ve emekçinin yanındayım. Tüm arkadaşlarımıza bu sözleşmenin hayırlı olmasını dilerim” dedi.