Beşiktaş'ta Özgürlük ve Demokrasi Mitingi!

Beşiktaş Belediyesi, 2 Ağustos 2016 Salı günü Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda 'Özgürlük ve D...

Beşiktaş'ta Özgürlük ve Demokrasi Mitingi!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Binlerce Vatandaş Demokrasi ve Özgürlük İçin Barbaros Meydanı’nda Buluştu!

Beşiktaş Belediyesi binlerce vatandaşı, siyasi partileri, kamu kuruluşlarını ve STK’ları 15 Temmuz’da yapılmak istenen askeri darbe girişimine karşı “Özgürlük ve Demokrasi” vurgusunun yapıldığı dev mitingle bir araya getirdi.

Özgürlük ve Demokrasi Mitingi, 2 Ağustos 2016 Salı günü Barbaros Meydanı’nda binlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Barbaros Meydanı’nda gerçekleşen mitinge İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, CHP, AKP ve MHP başta olmak üzere tüm siyasi partilerin temsilcileri, kamu kuruluşları ve STK’lar katıldı.

Mitingde, Türk bayrakları ve marşlar eşliğinde hep bir ağızdan demokrasi çığlıkları atıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar konuşmalarında; özgürlük, barış, demokrasi ve kardeşlik mesajları verdi.