solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş'ta İftar Vakti!

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş’ın pek çok noktasında sokak iftarları ve Ramazan etkinlikler...

Beşiktaş'ta İftar Vakti!
  • 30 Temmuz 2018, Pazartesi 21:11

Ramazan ayının ilk gününde Ortaköy Meydanı’nda kurulan iftar sofrasında, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın da katılımı ile 3 semavi dinin temsilcileri ve vatandaşlar hep birlikte iftar yemeğinde oruçlarını açtı.

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş'ın pek çok noktasında sokak iftarları ve Ramazan ayı etkinlikleriyle eski İstanbul Ramazanlarını yeniden canlandırıyor. Mahallelerde ve meydanlarda iftar sofraları kurulacak, yoğun ulaşım noktalarına çorba çeşmeleri yerleştirilecek, iftarın ardından Ramazan eğlenceleri, tasavvuf müziği dinletisi, semazen ve tiyatro gösterileri Beşiktaşlıları bekliyor olacak.

Beşiktaş Belediyesi Ramazan’a Hazır!
Beşiktaş Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında ilçenin çok sayıda noktasında gerçekleştireceği iftar ve ramazan etkinlikleri hazırlıklarını tamamladı.

Beşiktaş Belediyesi her gün Barbaros Meydanı, Ortaköy Meydanı ve Abbasağa Parkı’nda vatandaşa iftar verecek.

Barbaros Meydanı'nda İftar Çadırı…
Barbaros Meydanı'nda vatandaşların oruçlarını açabilmeleri için özel bir çadır kuruldu. Ramazan çadırında, iftarın ardından misafirlere tasavvuf müziği dinletisi, semazen ve tiyatro gösterileri de sunulacak.

Ortaköy'de Boğaz'a Karşı İftar!
Ortaköy Meydanı'nda ise kurulan masalarda vatandaşlar muhteşem boğaz manzarası eşliğinde iftar yapabilecekler. İftar sonrasında ise meydanda kurulan sahnede çeşitli Ramazan eğlenceleri de Beşiktaşlıları bekliyor olacak.

Ramazan Ayı Boyunca Abbasağa Parkı’nda İftar Sofraları Kurulacak!
Beşiktaş Belediyesi'nin hazırladığı diğer bir iftar noktası ise Abbasağa Parkı… Ramazan ayı boyunca parkın içinde kurulan masalarda iftar verilecek.

Evlerine Yetişemeyenlere "Çorba Çeşmeleri"

Beşiktaş Belediyesi, yoğun ulaşım noktalarına kurulan "Çorba Çeşmeleri" ile evlerine yetişemeyen vatandaşlara da kolaylık sağlayacak.

Mahallelerde Sokak İftarları...
Beşiktaş sakinleri Ramazan ayı boyunca sokak iftarlarında bir araya geliyor. Beşiktaş Belediyesi, sırayla Beşiktaş'ın her mahallesinde sokak iftarı düzenliyor. Meydanlarda kurulan iftar sofraları haricinde semtin her noktasında vatandaşlarımız sokak iftarlarıyla bir araya geliyor. Ayrıca yardıma muhtaç ve evinden çıkamayan vatandaşların evlerine her gün araçlarla iftar ve sahur yemekleri bırakılacak.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık