solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş'ta Görkemli Yeni Yıl Kutlaması!

Beşiktaş Belediyesi, İstanbul'un en görkemli yeni yıl partisine ev sahipliği yaptı.

Beşiktaş'ta Görkemli Yeni Yıl Kutlaması!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 19:49

Beşiktaş Belediyesi, 2016’yı dört gün boyunca Beşiktaş sokaklarında süren Dj Partileri ve Yılbaşı gecesi Nisbetiye Caddesi’nde gerçekleşen “Hande Yener Konseri” ile karşıladı.

Yılbaşı akşamı İstanbul’un kalbi Beşiktaş’ta attı. Beşiktaş Belediyesi’nin Etiler Akmerkez önünde gerçekleştirdiği Hande Yener konseri ve Mapping Show katılanları adeta büyüledi.


Türkiye'nin İlk 360° Yeni Yıl Partisi
Beşiktaş Beleidyesi'nin Akmerkez'in önünde düzenlediği yeni yıl partisi 360° olarak görüntülendi. Yeni yıl partimizi video üzerindeki yön tuşlarını hareket ettirerek 360° olarak izleyebilirsiniz.

Beşiktaş'ta Sokak Partileri!

29, 30 ve 31 Aralık tarihlerinde Beşiktaş’ın sokakları Dj performanslarıyla canlandı. Dünyaca ünlü Dj David Vendetta, Micah The Violinist ve Dj Çağın Kulaçoğlu da yeni yıl kapsamında Beşiktaş'ta sahnedeydi. Bu coşkulu partilerin adresleri ise;

29 ve 30 Aralık tarihlerinde David Vendetta ve Micah The Violinist Akaretler ve Bebek'te yeni yıl coşkusunu erkenden başlattı. 31 Aralık Perşembe günü ise Nisbetiye Caddesi erken saatlerde kutlamaların adresi oldu.

İstanbul’un En Görkemli Yeni Yıl Partisi!

Geçen sene Türkiye'de İlk defa Beşiktaş Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ışık ve ses sistemi "Mapping Show" bu sene de gece boyu İstanbullulara görsel bir şölen sundu. Akmerkez kuleleri, kurulan "Video Mapping" sistemiyle dev bir ekrana dönüştü. İstanbullular havai fişek gösterileri, DJ Partileri ve etkinlik alanındaki pek çok sürpriz ile doyasıya eğlendi.

Yılbaşı konserinde Hande Yener vatandaşlara birçok sürpriz yaşattı. Sanatçıya sahnede önce David Vendetta eşlik etti. Ardından Hande Yener, yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta sahne alan Serdar Ortaç ile 3G yolu ile canlı bağlantı yaptı. Hande Yener ile Serdar Ortaç 3G bağlantısı ile ‘’İki Deli’’ şarkısını seslendirerek Türkiye de yine bir ilke imza attılar. Canlı olarak gerçekleşen bu buluşmada İstanbul ve Kıbrıs 2016 coşkusunu beraber yaşadı.

İstanbullular 2016’ya Hande Yener ile Merhaba Dedi!


Başkan Hazinedar, yeni yıl kutlamalarında on binlere “Sevgili İstanbullular 2015’ten 2016’ya girdiğimiz bu yerde çok büyük bir mesaj veriyoruz, çok büyük acılar yaşadık. Teröre karşı şehitler verdik. Edirne de bizim Hakkari de bizim. Aziz Atatürk’ün ifadesiyle hattı müdafaa yoktur sattı müdafaa vardır. Tüm yurttaşlarımız iyi bilir ki milli mücadelenin başladığı yer Beşiktaştır, şimdi biz bu heyecanı paylaşan gençlerle birlikte nasıl büyük Türkiye hayalini paylaştıysak şimdi de birlik olma zamanı. Bu ülkede yanlış anlamda yürümek isteyenlere hep birlikte yeni yıla eğlenirken birlikte mesaj veriyoruz. Dünyanın büyük şehirlerinden görüntüleri izlediniz, birazdan dünyanın en önemli televizyonları birazdan Beşiktaş’tan yeni yıl heyecanını dünyaya duyuracak. Ve biz de Hande Yener ile geri sayımı başlatacağız. Herkese mutlu yıllar diliyorum” diyerek seslendi.

31 Aralık gecesi Nisbetiye Caddesi’ndeki dev sahnede İstanbullulara büyük bir görsel şov ve müzik ziyafeti sunan Hande Yener’e 30 kişilik dans ekibi eşlik etti. Gecenin sonunda Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar sahneye çıkarak sanatçı Hande Yener ile birlikte 2016 için geri sayımı başlattı. Saat tam 23.59’u gösterdiğinde Başkan Hazinedar, Hande Yener ve konser alanındaki on binlerce vatandaş 10'dan geriye doğru saydı. Tüm dünya bu anı canlı olarak izledi. Yeni yıla hep birlikte girmenin sevincini yaşayan onbinler Hande Yener’in şarkılarıyla coştu. Saat 19.30'da Akmerkez'in önünde başlayan yeni yıl partisi saat 01.30'a kadar devam etti.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık