solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş'ta Deprem Tatbikatı!

Beşiktaş'ta Deprem Tatbikatı!

Beşiktaş'ta Deprem Tatbikatı!
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

Çok geç olmadan hazır ol…
Beşiktaş Belediyesi 17 Ağustos Depremi’nin 19. yılında kaybettiğimiz vatandaşlarımızı anmak ve deprem konusunda Beşiktaşlıları bilinçlendirmek amacıyla Beşiktaş’ın üç farklı noktasında deprem tatbikatı gerçekleştiriyor.

Belediyemiz, 17 Ağustos 1999 Depremi’nin 19. yılında sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte deprem tatbikatı düzenleyecek. Levent Hizmet Binası, Ortaköy Sahili ve Prof. Dr. Aykut Barka Deprem Parkı olmak üzere üç farklı noktada düzenlenecek olan tatbikatlarda hedef; deprem farkındalığı oluşturmak…

Kızılay Beşiktaş Şubesi, BUSAR (Beşiktaş Arama Kurtarma Derneği), TAP (Toplumsal Afet Platformu), DAKSAR (Denizcilerle Dayanışma Derneği Deniz Arama Kurtarma Birimi) KAD-KADAK (Kanyon ve Doğa Sporları Araştırma Derneği Arama Kurtarma) ve AYA (Aya Arama Kurtarma Derneği) ile birlikte düzenleyeceğimiz tatbikatlar ilk olarak Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası’nda başlayacak.

Deprem anında binada bulunanlar tahliye edilerek; sağlık ekiplerince olası deprem durumunda afet toplanma merkezi olan Prof. Dr. Aykut Barka Deprem Parkı’na götürülecekler. Ardından Ortaköy Sahili’nde iskelenin çökmesi sonucunda denize düşen vatandaşların “Deniz Arama Kurtarma Ekipleri” tarafından tahliye edilmesi tatbikatı gerçekleştirilecek. Son olarak ise Levent Hizmet Binası ve Ortaköy’de kurtarılan vatandaşlar, toplanma merkezi olan Prof. Dr. Aykut Barka Deprem Parkı’na getirilerek burada kurulan Sahra Hastanesi çadırlarında tedavi edilecek. Kızılay Beşiktaş Şubesi’nin parkta kuracağı mobil kan bağışı aracı sayesinde vatandaşlar kan bağışında bulunabilecek.

Program
Tarih: 16 Ağustos 2018 Perşembe

Saat: 13.30 - 14.00 Beşiktaş Belediyesi Levent Hizmet Binası
Yaralı personelin bina dışına tahliye edilmesi
Adres bilgisi için tıklayınız.

Saat: 14.00 - 14.30 Ortaköy Sahil
Denize düşen vatandaşı denizden kurtarma tatbikatı

Saat: 13.30 - 15.00 Prof. Dr. Aykut Barka Deprem Parkı
Enkaz altından kurtarma, yangın söndürme, çadırda yaşam, Beşiktaş Kızılay Şubesi kan bağışı kampanyası
Adres bilgisi için tıklayınız.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık