Beşiktaş’ta Bayram Bir Başka Güzel!

• 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Beşiktaş Belediyesi ve Kinder Joy, iş birliğiyle 15, 16, 17 Haziran tarihlerinde Bayram Festivali düzenlendi.

Ramazan Bayramı boyunca Etiler Sanatçılar Parkı’nda gerçekleşen festivalde pek çok renkli etkinlik yer aldı. Çocuklar aileleriyle birlikte oyunlar oynadı, müzik eşliğinde dans etti ve bayram coşkusunu açık havada yaşayarak doyasıya eğlendiler.

Katılımın ücretsiz olduğu Bayram Festivali, her yaş grubundan çocuğa açıktı. Ayrıca katılan çocuklara Kinder Joy’un ek sürprizleri de oldu. Çeşitli yarışmaların düzenlendiği festivalde dereceye girenlere ödüller verildi.

Etkinlik alanına ise belediyemiz tarafından ücretsiz ring seferleri düzenlendi. Eski bayramların coşkusunun yaşatıldığı festivalde çocuklar aileleriyle birlikte unutulmaz bir gün geçirdi.