solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş'ta Adım Adım Mükemmelliğe...

Beşiktaş Belediyesi'nin mükemmelliğe yolculuğu devam ediyor...

Beşiktaş'ta Adım Adım Mükemmelliğe...
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi ve Türkiye Kalite Derneği (KalDer) iş birliği ile sürdürülen mükemmellik yolculuğu devam ediyor. Mükemmellikte yetkinlik beş yıldız ödülüne koşan belediyemiz bu özverili yolculukta hedefine ulaşmak için aralıksız çalışırken KalDer ile çalışmalarını da sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında 21 Haziran 2017 Çarşamba günü Beşiktaş Belediyesi ve KalDer arasında Mükemmellik Yolculuğu 6. Çalıştay ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, başkan yardımcıları, birim müdürleri, TÜV-NORD yöneticileri ve KalDer danışmanı Aydın Kosova katıldı.

Mükemmellikte 5. Yıldız hedefine ulaşmak için düzenlenen çalıştayda; TÜV NORD yöneticileri tarafından Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’a; 8 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşen dış tetkik sonucu almaya hak kazandığımız ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Sertifikası teslim edildi.

Beşiktaş Belediyesi Mükemmellik Yolculuğunu 5 Yıldızla Taçlandırmak İstiyor!

Beşiktaş Belediyesi, 2015 yılında KalDer ile Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi imzalamış ve aynı yıl Mükemmellikte Yetkinlik 3 Yıldız Ödülüne layık görülmüştü. 2016 yılında Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Ödülünün alınması ile devam eden süreç, 2017 yılında Mükemellik Yetkinlik 5 Yıldız hedefi ile devam ediyor.

Bu doğrultuda gerçekleştirilen çalıştayda konuşan Başkan Hazinedar, bu yolculuğa ilk çıkış öyküsünü ve çıktığı bu yolculuktan beklentisini anlattı. Beşiktaş Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan Başkan, ekibine de bol bol nasihatlerde bulundu ve bu yolculuğun bir ekip işi olduğunu ve o ruhla hareket edilmesi gerektiğini söyledi. “Bir futbol takımında ekip iyiyse o maç iyi bir skorla biter” diyen Hazinedar, sadece kaptan değil, kalecisinden tüm oyuncularına ekip birbirine inanmalı dedi. İç iletişim ve etkili iletişimin önemine de değinen Hazinedar, “En önemli konu kendi aranızdaki iletişim bunu etkili ve sağlıklı yaparsanız başaramayacağınız iş yok” dedi.

Beşiktaş Belediyesi’nin birçok konuda öncü olduğunu ve sadece bir ilçe belediyesi gibi hizmet etmediğini söyleyen Başkan Murat Hazinedar, “Bu son 3 yılda başımıza gelen hadiselere, onca seçim süreçlerine, 15 Temmuz gibi hain bir darbe girişimi yaşamamıza rağmen tüm bunlar bizi çıktığımız yolda bir nebze olsun geriletmedi, yıldırmadı” dedi. Zaman zaman karşı karşıya kaldığı karalama kampanyalarına da değinen Hazinedar, “Biz doğru yoldayız, hakkımızdaki bu iftiralar bizi asla yıldıramayacak, bilakis biz daha çok çalışıp örnek teşkil etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Hazinedar: "Kalite Tesadüf Değildir"

Başkan Hazinedar konuşmasında, “Etkin projelerimizle değer yaratmaya, düşünce ve yaşam kalitesini artırmaya odaklı çalışmalarımızla hedefimiz 5 yıldız.” iddiasını yineledi.

Kalitenin önemine değinen ve sosyal projelerde personelin de imzasının olması gerektiğini söyleyen Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, ‘’Çağdaş yönetim sistemlerinin temel unsuru liderliktir. Akıllı yönetimi başarmanın yolu dışarıdan bağımsız değerlendiriciler ile iş birliği yapılmasıdır. Biz çalışıp mücadele ederken bu sürecin içerisine KalDer’in aklını da sokacağız. Geçtiğimiz yıl mükemmellikte yetkinlik 4 yıldız ödülünü aldığımız gibi personel arkadaşlarımızla aynı çalışma ve özveriyi devam ettirerek Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız Ödülünü de alacağız’’ şeklinde konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık