solyanreklam
sagreklam

Beşiktaş'ta 1 Mayıs Coşkusu!

Beşiktaş Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü belediye personeline verdiği piknik...

Beşiktaş'ta 1 Mayıs Coşkusu!
  • 02 Ağustos 2018, Perşembe 19:54

Beşiktaş Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü belediye personeline verdiği piknik organizasyonuyla kutladı. Etkinliğe katılarak bir konuşma gerçekleştiren Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, "Ben bu anahtarı Beşiktaş halkından aldım ve bu anahtarı teslim ederken de Beşiktaş Belediyesi’nde sendikal örgütlenme tamamlanmış olarak teslim edeceğim" dedi.

Beşiktaş Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde belediye personeline piknik organizasyonu düzenledi. Etiler Sosyal Tesisleri’nde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında düzenlenen programa; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, DİSK Genel Başkanı Kani Beko, Genel İş Genel Başkanı Remzi Çalışkan ve Beşiktaş Belediyesi Personeli katıldı. Halaylarla, türkülerle doyasıya kutlanan 1 Mayıs'da Başkan Hazinedar da belediye personeliyle halay çekerek türkü söyledi. Aynı zamanda belediyemiz temizlik işçilerinin oluşturduğu koro, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’ne özel türküler seslendirirken Başkan Hazinedar da koroya eşlik etti.

Piknik organizasyonunda konuşan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, "Ben bu anahtarı Beşiktaş halkından aldım ve bu anahtarı teslim ederken de Beşiktaş Belediyesi’nde sendikal örgütlenme tamamlanmış olarak teslim edeceğim. Önce Beşiktaş’ta sendikal örgütlenme tamamlanacak. Bir tane bile toplu sözleşmesi tamamlanmamış, sendikal örgütlenme çatısı altına alınmamış emekçi kardeşim kalmayacak. Beşiktaş’ta çalışan iki bin emekçi kardeşim var. Seneye Ocak ayında toplu sözleşmeyi imzalayacağız ve 1 Mayıs’da onun bayramını kutlayacağız" dedi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık